Paluuta asioihin!

Nonnih! Se on maanantai ja pääsemme palaamaan kaikkiin hoidettaviin asioihin, jotka on jännästi unohtanut viikonlopun aikana. ;) Siitä se taas lähtee. On tarkistettava yhtä ja toista, soiteltava pari juttua ja varsinkin hoideltava se reissuhomma pois kuleksimasta *hih*. Voi kun kaikki hoituisi edes vähän kivuttomammin! Ja edelleen: en puolustele itseäni, mutta olen täysin tahallisesti ollut ylirauhallinen ja -asiallinen kaikille. Eli turha siellä on kasailla minun päälleni paashaa, sorry nyt vaan. :D

The Kaverilla on tänään aika osteopaatille ja paremmalta näyttää. Olen tosi ilokas hänen puolestaan! Oli eilen jo käynyt kaupassakin. Pienestä se on kiinni. Aina ja kaikki. Huomenna tavataan lounaan merkeissä, lupasin tehdä jotakin muonaa. Taidan kallistua kasvislasagneen. Hänen vuohipatansa jälkeen… ;)

Josta tulikin mieleen: mikäli joku on kiinnostunut, tällä osteopaatilla on kevättarjous meneillään. Ensimmäinen käynti 50 juuroa, seuraavat 30 juuroa / kerta. Edukasta, minun mielestäni. Jos siis olet kiinnostunut, jätä viesti ja laitan meilissä yhteystiedot! :) Ei, en saa mitään provisioita tai muuta. Tämä kaveri vaan on hieman jäyhä eikä ole hirveästi mainostanut itseään koskaan eikä missään. Joten tämä on nyt mainos: on toimiva, hyvä tyyppi. Tosiaan hieman jäyhä ja ehkä… totinen… olisi kai oikea sana. Eli ei mikään yltiösosiaalinen ’olen kaikille ihana’ -tyyppi. :)

Sain eilen hoideltua jokusen kotihommankin. Kiitän itseäni. Paljon on tekemättä, mutta edes jotakin. Samalla hoidin muutaman Huutis-kaupan pois. Hyvä tuokin, saapahan tavaraa taas pois laatikoista, hyllyistä ja varastosta. Se ei vaan oikein näy missään – häipyy sitten miten paljon tahansa. :o Pienet tavarat (kortit, merkit jne) häviävät, mutta se ei näy kokonaisuudessa – ainakaan vielä. Hmmm.

Taas tästä kurkkaamaan tilille, tsekkaamaan lähdössä olevat, postitusvalmis pino mukaan sekä reppu selkään, ostoslista taskuun, karvaiset kätöset rollerin kahvoihin ja taas kohti kyliä. On jotakin hauskaakin tiedossa, josta tulen rapoamaan kyllä. Mikäli se siis onnistuu. Kaikenlaista pitää säätää oman hauskuudenkin takia! :cool:

POLKA – TODELLA KIIREINEN KYVYTTÖMYYSELÄKELÄINEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *