Lisää talvea…

Eikä!?! Niin toivoin, että kelit vähän paranisivat ja pääsisi edes vähän paremmin liikkeelle. No juu, ei. Eilisestä lähtien tuolla on tullut märkää alas. Eilisaamuna sohjoa ja vettä oli melkein nilkkoihin – nyt jo enemmän. Njäh, ei pääse edes roskikselle. Pakko pysyä tänään sisällä, yksi niitä harvoja päiviä. Ei kestä kantti tuonne, kun jo eilen palellutin märät varpaani. Ne pienet ja karvaiset…

Oujee, älysi eräskin poliitikko lopulta erota. Tosin vakavissaanhan mies ei ole. Vaihtoehtoja tietty on; lapsellisuutta, vaalisäälin kerjäämistä tai vain tyytyväisyyttä. Tyytyväisyyttä siihen, että näiden vuosien aikana on ehtinyt kerätä itselleen, perheelleen, suvulleen ja kaikille ristiin perustetuille yrityksille mahdollisimman paljon lovvoa jömmaan. Unohtamatta lahkon muita veljiä, siskoista niin välikään. Eipä tule ikävä! Ei myöskään Sotea, koska alusta lähtienhän valmistelut olivat pärsheestä. Enkä kommentoi nyt edes kovin perusteellisesti. ;) Vielä se tietty, että näin saatiin Naistenpäivä kivasti unohdettua. :D Minä kovasti pidin Naistenpäivästä silloin 1980-luvulla, kun sitä jokusen kerran vietin itänaapurissa. Siellä se oli oikein mukavaa…

Matkahomma seisoo vieläkin. Totesimme, että The Kaverilla onkin yksi pakkomiitti juuri niinä päivinä, taitaa itsellekin iskeä saman tyyppinen tilanne. Joten ensimmäinen reissu on kyllä OK, toista siirretään tai ainakin lähtöpäiviä tsekataan. Nyt onkin estona päästäinen, jota emme vietä. Emmekä halua silloin olla tuolla, koska ei voi olla varma erinäisten paikkojen aukiolotilanteista. Mutta maanantaina taas selvitellään lisää tätäkin. Muistaessani pitäisi varata myös junaliput synnyinkaupunkiin… sinne pitäisi ehtiä tässä kuussa. Hups, jotenkin tuntuu, että maaliskuu on jo ties kuinka pitkällä. Outoa, kun tarkistaa asian ja kuukausi onkin vasta alussa. :o Häiriöitä ajan hahmotuksessa? ;)

Jahas, Belga on tulossa lounaalle. Tarjolle tänään tagliatellea ja pitkään haudutettua tomaattikastiketta, johon isketään lopuksi läjä kasvissuikaletta ja lohikuutioita… Kuulostaa oudolta, maistuu hyvältä. Jälkkäriksi baklavaa ja toista makeaa sekä rutosti vaffaa kaffetta. Sillä sitä on pärjättävä! *tsih* Btw, The Kaveri tykästyi kovasti siellä hauduttelemaani vuohi-lehmäpataan hieman poikkeavin maustein. Maistoin minäkin sitä lusikallisen; oikein kelpoisaa ja maku oli lähellä oikeaa. Jos olisin hinkuna lihansyöntiin, tuotahan joskus voisi tehdä kotonakin. Jääköön nyt kuitenkin hänen herkukseen. Viimeksi hän pyysi minua tekemään kielestä jotakin. Ja minähän toki teen. Etnisessä oli myös kunnollista lehmän kieltä nimittäin myynnissä. Ehkä ensi viikon ohjelmaan sitten…

Tässä pitää kohta vetää jotakin riepua niskaansa. Torppa on kuin hollitalli; huippuimuri tuulettaa samalla kun ulkona myrskytuuli iskee vasten ikkunoita. Sisällä tuulee niin, että sukat pyörivät jaloissa ja särky on sen mukaista. Onneksi on vaatetta lisätä kerroksittain sitä mukaa kun vilu pahenee! :D Ei kun viettämään lauantaita erilaisten hommien muodossa. :cool:

POLKA – SÄÄRAJOITTEINEN HEEKKUPEESE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *