Lisää sadetta?

Antaa tulla vaan, mielellään vielä lämmintä! ;) Tahtoisi tosiaan jo tiet & kadut sulana näkyviin. Olen jo unohtanut, miltä niillä tuntuisi kävellä. Hrrrh, täällä on viileää, kostean kylmää sisällä. Räpsäisin lämpöpeiton taas täpölle, että saa uutiset luettua petissä.

Väsyttää taas simona, heräsin ennen klo 4 kettumaiseen käsisärkyyn. Kaffetta siinä heti iso muki ja kipulääkkeet. Ja nyt iski väsymys. Pilkin jo tätä kirjoittaessani. Onneksi on lupa päikkäröidä! :D En osaa mennä uusiounille aamulla, joten satsataan suoraan päiväuniin.

Tuli eilen sitten varattua vielä yksi reissu. Mennään käymään Turkussa ensi viikolla, ihan pikaisesti päiväseltään. Pitää hoitaa pari hommaa sielläkin ja viedä mennessä infoa monestakin asiasta. Kun kotoon ei tule lehteä eikä ole PC:tä, on seniorikansalainen ilman tietoa, varsinkin liikuntaesteinen. Kas kun ei enää ole edes puhelinluetteloa, josta tarkistaa asioita. Soittaminen numerotiedusteluun ei taas anna kuin numeron… ei tietoja palveluntarjoajien tarkemmasta toiminnassa. Hmmm, kehnosti hoidettu. Olisi vieläkin käyttöä sellaiselle ’Kaupungin palvelut’ -oppaalle ihan painettuna versiona, jakelu kerran vuodessa tiedot päivitettynä. Mutta se olisikin liian helppoa! Nyt kaikki vaan pakotetaan ’äly’puhelimen käyttäjiksi, vaikka eivät kädetkään toimisi… Ärtsy!

Belgan kanssa apehdimme eilen pitkän kaavan mukaan; suht sopiva määrä lajeja, hyvää oli. Heh, en voinut eilen tunnustaa, mutta iso osa ruuastahan oli vanhoja jämiä. ;) Kun ei tiedä tarkempaa koostumusta, kaikki maistui ihan hyvälle. Jälkkäriksi myös erilaisia pussinpohjilta löytyneitä minikeksejä ja sesam-pistaasi-muutsiemenet-paahdettuina-karkkia. Niin jännää! Totesin, että täytyy taas huviksensa myös leipoa taateliakkuja tällä viikolla. Noin vaan harrastuksen vuoksi.

Harrastuksen vuoksi tuossa juuri laskin, että lähdössä olisi huomenna n. 20 kirjettä. Ei huono! ;) Pari noutoakin on  tulossa. Rojekti on siis suht kohdallansa ja kaikki roiipe pikkuhiljaa alkaa kadota. Ei se kyllä näy yhtään missään.¨Vielä.

Jahas, olisiko tänään aamupäivällä muutaman kotihomman paikka. Sitten lounas ja päikkärit, iltapäivästä taas Huutis-hommia. Perussettiä, ihan kelpoisaa sellaista. Tässä kummempaa ehkä kaipaakaan. Huomenna kylille. En ihan piruuttaan *kai* viitsi lähteä kaupoille sunnuntaina. Eikä ole tarviskaan, koska en voi vielä viedä nuita kirjeitäkään lootalle. Mutta joka tapauksessa kohta on riivittävä Lainapeitettä niskaan ja pungerrettava ulos tästä hiukan heräilemään. :cool:

POLKA – ONKO KLO 4 AIKAISIN VAI MYÖHÄÄN?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *