Kireä Polka…

Enkä nyt tarkoita sitä, että olisin jotenkin trimmissä kunnossa! *huutonaurua* Huomasin vaan, että kun menot ja hässäkkä lisääntyvät, pinna on melko kireällä joissain tilanteissa. :( Ei hyvä! Anteeksi toverit ystävät, jos olen loukannut tahtomattani! Ei vaan aina kaikki toimi kuten pitäisi eli taidan nyt olla kuspää ja myönnän sen. Ei ole tarkoitus. Olen vaan huolissani asioista, joista en avaudu täällä. Vakavasti huolissani siis ja perustellusti vielä. Nolottaa kyllä, koska reagoin näemmä täysin perstuntumalla. Jälleen kerran. Ei näin!

Kävin eilen kylillä. Hah, ostin kesäfarkut femmalla. Saa kai kuuskymppinen ostaa elämänsä ensimmäiset skinny-farkut? :D Ette siis usko, oikeasti, ehheheeeeh! Hihittäisitte, jos näkisitte. Mutta kun ei ole koskaan ollut, nyt on ja tuolla satsauksella saa ainakin kunnon naurut ja halvalla. :) Ostin myös karvavillatakin ja paidan, ne kenkkään eteenpäin. Hauskoja nekin. Juu, meitin kirpparilla oli taas ale, enhän minä muuten olisi tuhluuttanut sielläkään.

Josta mieleen, että tapaan The Kaverin tänään toisen kirppiksen edessä. Kas, kuin sattumalta olemme menossa sinne tsekkaamaan farkkuja. :D Hän saa roudata pareja kokeiltavaksi, koska koot eivät sano minulle mitään. Silmämääräisesti on aika vaikea valita… joten semmoinen tapaaminen. Sen jälkeen hakemaan leipää, jota ei eilen ollut tarjolla ja jotain muutakin, apehtimaan tänne residenssiin ja tsekkaamaan paria asiaa. Ja kai ne päiväkaffetkin on keitettävä, tsihihih, pannu kuumana. ;) Olenpas minä vaihtelevalla tuulella. :o

Unet ovat kadoksissa ja vettä sataa – että sellainen aamu. Nolous hallitsee tänään. Mokasin eilen pari pikkujuttua Huutiksessakin, tosin korjasin ne heti. Toivottavasti kukaan ei niistä pahastu. Kaikkea sitä on taas ehtinytkin – pakko yrittää ehjätä asioita tänään. Josko yrittäisi keskittyä vain yhteen asiaan? Jättäisi tuon monen asian stressaamisen yhdellä kertaa. Se on vaan niin hemmetin vaikeaa. Ehdin jo tottua siihen, että en stressaa turhia. Ja nyt olen taas takaisin siinä samassa oravanpyörässä. :(

Pakko  raapia itsensä kasaan, tsekata normiaamun hommat ja vetää tuo Lainapeite tänäänkin niskaan, tarttua vieläkin rollerin kahvoihin ja painua liikenteeseen. Minä menen ja toivottavasti kohta taas tulen ilman häverikkejä. Toivottavasti myös saan pari asiaa korjattua, pitäkää peukkuja – ziitos?! :cool:

POLKA – EI SAISI KÄYTTÄÄ VANHOJA MALLEJA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *