Kehnon tuurin paluu…

Johan sitä melkein-tavallista-elämää kestikin hetken. ;) Ollaan takaisin siinä, että taas menee päin pärshettä – teki mitä tahansa. Tiesittekö, että matkatoimistot eivät ole olemassa myydäkseen matkoja. Ne myyvät vain valmismatkoja! Hmph. Ja aliarvioivat ’asiakkaita’ eli meikäläistä, joka kyseli reissua eteläiseen naapuriin, koska ei halua eikä pysty mieluusti lentämään. Juuei, ei mitään apuja. Uskomatonta on nimittäin minun mielestäni se, että oikeasti maksaisin saadakseni palvelua. Mutta kaikesta huolimatta en sitä saa, lainkaan. Kyllä, varaisin netistä, jos olisi tarjolla sopivaa. Ei ole, haluaisin siis vain esteettömän majoituksen ja kuljetuksissa sen, että rolleri ja liikuntaesteisyys muistettaisiin. En ole muuta kysynyt, mutta kun sitäkään ei tiedetä, haluta tietää tai ainakaan kysellä – omilta ns. käyttöhotelleilta. :o Uskomatonta, oikeasti! Taidan jättää ns. voiton (juu, tämä on se vanha voitto, vieläkin käyttämättä) lunastamatta. Kivat sinne, kaikille ja joka paikkaan! :) Jäätte siis ilman niitäkin rahoja! Onko nyt kiva, täh? :D

Josta näppärästi siihen, että olen onnistunut näkemään väärin –  vaihteeksi. Tosin en itse huomannut sitä, kukapa sen tekisi. Hmph. Siitä heti joku toinen huomautti. En jaksanut selittää, koska selittely on pahinta. :) Huokaus – ehkä pitäisi viedä ne uudetkin lasit säädettäväksi, että niitä jaksaisi myös käyttää. Oma vika siis.Tosin olen huomannut, että lähinäkö huononee todella rajusti, ei kiva. Pitänee käydä myös näöntarkastuksessa, kun saan raahauduttua nyt ensin sinne pokapuotiin…

Ja sekin on oma vika, ettei meitin etnopuodissa ollut yhtä tuotetta. Ostin toista ja vähän muitakin heekkuja. The Kaveri kuulosti pettyneeltä. En minä voi tuotteeksi muuttua! :D *viittaus kais-tiedät-mihin*

Ai niin – piha on edelleen kammokunnossa ja tänä aamuna vielä pahempana. On jännää, kun mitään ei tapahdu. Onko oikeasti pakko etsiä toinen luukku siksi, että tekninen isännöitsijä on ottanut asian pers.kohtaisesti ja loukkaantunut -> olisi tulossa 10-v. remppaa ja muuta, mutta nyt tuskin, haluaa varmaan aktiivisesti unohtaa tämän osoitteen. ;) Tavallaan huvittikin, kun nätisti myös kyselin häneltä, eikö tiedotusta voisi laittaa myös talon nettisivuille, joissa on oma osansa tiedotteille. Ei vastausta siihenkään. Mutta kuin vastauksena eilen oli toiseen alaoveen teipattu eräs tiedote. Vain 1 kpl. Sitä ei ollut: ilmoitustaululla, muissa ulko-ovissa tai katoksissa, sitä ei jaettu jokaiseen huoneistoon (vaikka se koski periaatteessa jokaista) eikä sitä todellakaan ollut sähköisellä ilmoitustaululla. Oikeasti – minä en nyt enää ymmärrä!

Näin kivaa täällä tänään! :) Tässä kohtapuoliin lähdössä viemään The Kaverille muonaa muutamaksi päiväksi. Oli jo ollut toisenkin kerran ulkona ja kuulostaa lupaavalta. Tosin oli myös osteopaatilla eli tänään voipi olla vähän ränsistynyt olo. Mutta tuntui siltä, että olisi menossa parempaan päin. Olisi kyllä oikein mukava juttu!

Kaiken tämän keskellä: Aion silti tehdä tästä päivästä itselleni mahdollisimman hyvän päivän! Nih kerta! :D

Minäpä tästä siis kohta taas vetämään Lainapeitettä niskaan ja sauvat käteen. Eihän tuon lumen läpi taaskaan pääse rollerilla edes taksolle. Jännättävänä onkin se, miten liukasta on tuon lumen alle jäänyt teräsjää – ainakin takapihalla! :cool:

POLKA – MONIEN JÄNNIEN ÄÄRELLÄ, VAIHTEEKSI JA TAAS!

2 vastausta artikkeliin ”Kehnon tuurin paluu…

  1. Eikö laivamatkalle Tallinnaan siis ole mahdollista saada/ostaa tarvitsemiasi lisäjuttuja? Tämän lisäksi ihmettelen myös taloyhtiösi toimintaa. Ja melkoisesti!!

    • Eräs ”matkatoimisto” ei myy kuin lentomatkoja ja lento-hotellimatkoja eikä mitään näistä Eestiin – olisin halunnut Narvaan 3 – 5 päiväksi. Ei, eivät he hoida mitään. Vaikka olisin sitten halunnut vain majoituksen ja hoitanut itse matkat. Ei. :o Samoin tuo piha, rapoan tänään asiasta lisää. Se on aivan käsittämätön juttu. :o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *