Jännäkelit jatkuvat…

Hah, nyt taksotkin ihmettelevät päivittäin tämän taloyhtiön pihan ja pihojen kuntoa. Enpä enää vastaile heillekään. Ihan sama. Alan nonseleerata kaikkea, kuten muutkin asujat. En välitä enkä valita. Paitsi heti valitan, jos alakerta imureeraa tai tekee mitä tahansa, mistä kuuluu ääniä. ;) Kosto  se olisi jne. No ei, en tietenkään valita. On vaan melko hupaa luille lähteä ulos.

Kävin eilen The Kaverilla ja vein muonaa sun muuta. Seuraavan kerran sitten ensi viikolla. Täytyy säännöstellä matkoja, kun olisi asioitakin hoidettavana. :( Menee hankalaksi. Mutta kuten olette tietty jo lukeneet, ei invataksia sovi käyttää usein, koska ’pakokaasut ja melu’ haittaavat? Monta keraa päivässä? Tekisi mieli osallistua kommentoimalla, mutta enpä jaksa. Tulisi auottua päätä turhan lahjakkaasti. Siitä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää…

Tänään Belga tulee lounaalle ja on joitakin kotihommia taas. Simppeleitä sentäs, josko niihin apuja saisi. Pitäisi pari mielipidettä saada häneltäkin joistakin jutuista, joihin aion vakuuttavasti sidotuttaa hänetkin… ;) Olenpas minä kiero!

Njäh, päivä on saatava käyntiin! Taidan lähteä leipomaan tämän päivän taatelikakun. D Pysyy joidenkin kaverina, jos on tyrkätä kakkua ensimmäisenä eteen. :cool:

POLKA – EI JAKSA VALITTAA VALITTAMISESTA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *