Hrrr, taas vilu…

Saisiko jo vähän sitä lämpimämpää keliä, ziitos! Täällä jäätyy ja ulkona kohmettuu lopullisesti. :( Eilen oli pienen hetken aurinkoista ja se lämmitti parvekkeella 15 min. Ei naurata. Tietty piha ja takapiha + roskis ovat taas peilijäässä. Huokaus. Niin odotan kevättä ja lumen sulamista, että pääsisi edes kepittelemään! … ja niitä reissujakin tässä… Niiden osalta mitään ei tapahdu, koska  ao. asioita hoitava leidi onkin jäänyt sairikselle eikä kukaan vastaa hänen hoitamistaan hommista näköjään. Miten helkkarissa se on niin vaikeaa? Voisin itse varata jopa hotlat, jos se olisi mahdollista. Mutta kun ei se  vaan niinkään käy. En ymmärrä, miten tästäkin on tullut niin vaikeaa. Mutta syy on se sama vanha: kun siirrytään digipalveluihin, mikään ei enää toimikaan kuten pitäisi! ;)

Onneksi ruokakauppaan voi sentään vielä mennä perskohtaisesti ja siellä on myytävänä oikeaa ruokaa. Ja vielä voi maksaa rahalla! :D Ja heekkupeeseet taas eilen kunnostautuivat siinä kotoetnisessä; tuhluutimme 10 juuroa yhteensä ja sillä sai The Kaverille kolmeksi päiväksi pääruuan, lisäksi useampaa plaatua heekkuja. Ei kehnoa, mukavat iltapäiväkaffet saimme aikaiseksi *tsihih*! Oli mukava päivä siis, vaikka pitikin katsoa jotain hiihdinkilapilua hetken. Nuo kilapilut eivät ole minun vahvuuteni…

Kotohommia en saanut hoideltua ja se eräs puhelinsoittokin on ratkaisematta. Paljastettakoon, että hammashoitoa tietty ja sinne nyt ei vaan pääse taas varailemaan yhtään mitään. Suunnittelinkin jo, että olisiko pakko käydä Tallinnassa myös tavishammaslääkärissä, kun sekin on tehty Tsadissa melko mahdottomaksi!? :o Uskomatonta!

Mutta tänäänkin on vedettävä Lainapeitettä niskaan ja lähdettävä pakkaseen. Joku odottaa kirjettäni enkä minäkään jaksa kökkiä sisällä koko aamua. Matkaan siis, oi Rolleri! :cool:

POLKA – MINÄ JA ASIAT YHTÄ SEKAISIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *