Hissukseen…

Ei, en minä ole hissukseen! Sitä lienee turha odottaa. Tarkoitus oli taas saada klikkiotsikko *tsih*. Hiljalleen saa näköjään jotakin, tosin pitää äärettömästi kitistä, narista ja heittäytyä passiivis-aggressiiviseksi. Sain nimittäin eilen jo vahvistettua toisen niistä Tj-alkuisen matkatoimiston varauksista. Uskomatonta sinänsä, että kutsuu itseään matkatoimistoksi, kun kuulin, ettei heillä ole esim. tiettyjä sopimuksia lainkaan. :o Toooodella kummallista eikä siis ihme, ettei mikään toimikaan sitä kautta.  Itse varattuna asia olisi hoitunut viidessä minuutissa. Huokaus. Melkein alkaa toivoa, ettei olisi voittanut mitään ”ilmaista”. Tästä tulee nimittäin matkalle kyllä hintaa lisää, jos laskisi mm. ajan, puhelujen hinnat, lisätilaukset (laivaliput, hytti paluumatkalle, taksot jne.) sekä sen, etteivät voi edes vouchereita kirjoittaa. Koska ei niitä sopimuksia ole. No, pääasia, että jotakin on varattu ja että tiedossa on kuitenkin menoja ja menoja! :D

The Kaverin kanssa tavataan tänäänkin kylillä, mennään ostoksille. Hah, siis käydään Liiterissä katsomassa yksi juttu. Hän tarvitsee naisen silmää, kuulemma. ;) Voin minä sellaistakin leikkiä. Toki muonaostoksille ja meitin etniseen myös, jossa tarvitaan taas minua kääntämään joitakin tekstejä.  On se kiva, että kaveri on utelias eri ruokien suhteen ja halukas kokeilemaan uusia, jänniä makuja. Asiaa on haitannut se, että ei ole lukenut englantia koulussa. Aivan, ei ole – eikä se normaalisti haittaa. Mutta jotkut tavarat, joissa on seloste vain jännäkielillä ja englanniksi ovat olleet hieman ongelma joskus. Miksi se muuten on niin muka-omituista, ettei englanti ole ollut kouluopetuksessa? Onhan näitä muutamia nytkin, joilla sitä ei pakollisena ole. Ja miksi ihmeessä muuten pitäisi. Ei englanti ole maailman puhutuin kieli. ;)

Josta taas siihen, että on joitakin asioita tosi hankala hoitaa. Tämä Tsadin hammashoito esimerkiksi. Ja VR:n lippuvaraussivusto. Ja muutama muu. Jopa Belga kerran kommentoi tuota VR:n logiikkaa. Kaikkia näitä asioita pitäisi hoidella, jos jaksaisi roikkua puhelimessa koko päivän odottamassa linjoilla tai jaksaisi aina aloittaa uudelleen lipunoston, kun koko systeemi ’unohtaa’ aikaisemmat klikkaukset. Hmph. Kyllä ne hoidetaan, jossain vaiheessa. Vaikka sitten olemalla ilkeä. Jos taas joku kommentoi, miten veemäinen kuspiä minä olen, siitä vaan. Jos en ole, en mitään myös saakaan! Palvelukulttuuria ei enää ole eikä älypuhelin tuo kenellekään mitään autuutta. Nih kerta.

Mutta nyt taas kurkkaamaan eräällekin sivustolle, kuoret reppuun, Lainapeite niskaan ja lootalle sekä kaupoille. Kirpparillekin pitäisi jonakin päivänä päästä – olisi ihan pakkotarve parille jutulle. Kiire haittaa kaikenlaisia harrasteita… :cool:

POLKA – KITISEE, MUTTA EI VIELÄ PAHASTI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *