Hieno päivä!

Kaiken karman uhallakin sanon, että eilen oli aika hieno päivä monella eri tavalla! :) Juu, varmaan kohta sataa paashaa niskaan, mutta silti.

Hah, minä niiiiiiiiiiiiin nautin aamulla odottaessani noutotaksoa. Seisoin tuolla takapihalla keskellä jääkenttää, kun ulos kotirapusta tuli vanhempi rouva. Enpä tuntenut ja hän sanoikin olevansa käymässä pojanpoikansa luona. Alkoi siinä sitten ihmetellä jäistä perunapeltoa – hänkin oli telonut itsensä aikaisemmin. Siinä hetki jaanattiin huoltoyhtiön outoa toimintaa ja hän lähti kaupoille. Samaan aikaan eräs LT-merkkinen huoltoäijä (siis tiedätte ’äijä’-käsitteen näissä yhteyksissä) isolla bobcatilla työnteli muutamaa lusikallista lunta kekoihin. Tämä teräsmamma pysäytti ärjyvän koneen ja otti äijän puhutteluun! :D Siinä ei mies sanaa suustaan saanut, kun mamma laittoi toiminnan järjestykseen. Oli nautinto kuunnella, kun joku, joka ei asu täällä, päästelee totuuksia suustaan pelkäämättä seurauksia. Oujee, kiitokset hänelle! Eihän se mitään auta, mutta helpotti. En siis todellakaan kuvittele tai manaile turhia.

The Kaverikin jakselee vähän paremmin. Ainakin sen jälkeen, kun muun muonan lisäksi kärräsin vähän heekkuja mukanani. Oivoi, olipa niiiiiiiiiiin hyvää ruokaa ja kaffen kanssa itämaisia leivareita (no tietty baklavaa ja toista plaatua, jolla ei nimeä ole). Vietettiin mukava päivä kokkaillen ja kälätellen.

Kotonakin ehdin vielä tehdä vähäsen jotakin. Loppuja sitten tänään, kaikenlaista. Pitää se matkahomma nyt yrittää selvittää loppuun asti. Tämä TJ-alkuinen toimisto ei todellakaan palvele henkilöasiakkaita vaan tavoitteena on käsitellä joukkoja ja siirrellä niitä ilman omaa työvoimaa, lähinnä. Se niistä toimintaperiaatteista. Jos tuon kortin saisi myydä, tekisin sen välittömästi. Minä en kaipaa ao. yrityksen toimia enää lainkaan enkä tule mainostamaan sitä ikinä missään yhteydessä. Eihän se toki heitä haittaa, mutta tiedänpä ainakin tuonkin.

Hjuu, tästä taas kohta kylille eli viemään postia lootaan ja ehkä noutamaan jotain pientä muonaakin. Hah, paluu normaaliin päiväjärjestykseen eli kasvispataa tarjolle. Kyllä tämä tästä taas, toivon. :cool:

POLKA – PÄÄ KENOSSA KOHTI TAPPELUITA TAAS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *