Heittäytyy avuttomaksi…

Heittäytyminen oikein avuttomaksi ja tyhmäksi sekä vielä vanhaksi ynnä  idiootiksi ehkä toimii! :D Saattaapi olla, että se Tj-alkuinen ’matka’toimisto kuitenkin suostuu edes hotlavarauksiin. Selviääpi tänään, toivottavasti. Ihmeellistä vääntöä kyllä tämäkin! En ikinä menisi heitin järjestämille reissuille muutenkaan ja tämä on ja oli mielipiteeni jo ennen tätä yritystä. ;) Eli huonon maineen karjakuljetustahan se. Haluaisin vain käyttää sen lahjakortin, ettei jää turhaan rahanarvoista tavaraa käyttämättä… Odotan tänään siis vahvistusta! Peukutusta, ziitos. :D

Peukutusta myös The Kaverille! Uhkarohkea mies kävi eilen Meikussa muissa asioissa ja jopa lähikaupassa samalla. Wau. Aikoo tänään yrittää bussilla meille. Lupasin tietty mennä vastaan rollerilla. Jos tarvitsee lepotaukoa, on aina rollerin penkki vapaana. Kipeä on kovasti, mutta liikkuminen jo helpompaa. Osteopaatti varmaan ainakin vähän auttoi, toki tuo itsestäänkin ajan kanssa yleensä helpottaa. Mutta olen tosi ilokas, jos on nyt jo parempi. Mielellänihän minä avitan ja käyn siellä, mutta joskus ei vaan osaa tehdä toisen puolesta kaikkia ostoksia eikä aina hössätä ja laitella tavaroita oikeille paikoilleen vähän vieraammassa huushollissa. Taidan tehdä herkkukasvislounaan ja kaffet, jos hän nyt onnistuu tuossa. *kannustusta, hurraa-huutoja*

Tästä siis vaihteeksi taas kylille. On hankittava muonaa viikonlopuksi ja tietty vietävä postit. Pitäisi myös käydä pokapuodissa ja korjauttaa yhdet lasit – siis niiden sangat ja tarkistaa tehot niistä. Kivat lasit kyllä – aitoa antiikkia ja itselle sopivat. Toinen sanka on vaan korjattava jossakin! Minä raporteeraan ja ehkä jopa kuvaan, jos tämä onnistuu! :D On meikäläisellä outoja rojekteja taas menossa.

Jahas, on kaksi isoa kassia roskia taas vietävänä, kun ei vaan ole uskaltanut tuonne kiekkokaukaloon viemään niitä. Tänään taitaa olla pakko! Edessä siis hermopeli, ilman erotuomareita. Minä kyllä yritän ja jos ei onnistu, roudaan ne matkalla muihin roskiksiin…Se on nuttua niskaan, tumput käteen ja pienet, karvaiset kädet tiukasti ohjaimiin – täältä tullaan, Malmi! :cool:

POLKA – YRITTÄÄ OLLA TERHAKKA, TODELLISUUDESSA HUOLISSAAN….

3 vastausta artikkeliin ”Heittäytyy avuttomaksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *