Heekkupeeseet iskivät!

Tsih, kävin The Kaverin kanssa vähän ruokaostoksilla! No sen saattoi arvatakin, että oli isot kassilliset muonaa, täynnä kaikenlaista heekkua… Meidän mielestämme siis heekkua. Joku ei ehkä olisi samaa mieltä. ;) Kasvisleipää, meitin etnisestä kaupasta taateleita, baklavaa, chilisoossia… normikaupoista juustoa, lisää jotain muuta kivaa jne. Jömmaruokaa siis kummallekin ja jaettu saalis. Kotoon päästyä laaditsin vielä seljankaa lounaaksi – heekkuna sitäkin pidämme. Oli hyvä päivä! :) Ja kiitos peukutuksista, ainakin The Kaveri pystyy nyt kävelemään lyhyitä matkoja, vaikka kipuja onkin. Oikein mukavaa, olen iloinen hänen puolestaan.

Tj-alkuinen toimistokin vaikuttaisi nyt edes ne hotlat varaavan – taidan vahvistaa ne tänään! On meikän mielestä nyt pakko ottaa se, mitä tarjotaan. Koska jos eivät muuta tarjoa, jää se kortti käyttämättä. Sitä nyt ei tietenkään haluaisi. Eli tuon suunnitelman mukaan olisi reissua tarjolla huhtikuussa kuukauden ensimmäisellä ja viimeisellä viikolla. Nice! :) Tietty tuossa joutuu itse varaamaan matkat, mutta se ei ole ongelma. Kunhan tosiaan saan jotain edes käytettyä siitä voitosta. ;) Ehkä kaksi vähän erilaista porukkaa saa myös jotain kivaa tehtyä neljän päivän aikana. Joten varaukseen!

Muut asiat saavatkin sitten lojua ensi viikkoon. Ei jaksa tänään enää tapella. Taidan keskittyä vain Huutis-hommiin. No, joutuu siinäkin joskus vähän tappelemaan. ;) Mutta aina jotakin tapahtuu kuitenkin ja pysyypähän työnteko mielessä! :D

Eli kohta tästä kurkkaamaan maksut, kuoret reppuun ja kylille viemään postit lootaan. Inha keli, märkää ja loskaista, mutta jospa ei olisi kovin liukasta?! Pieniä toiveita meikäläisellä. Nuttua niskaan siis ja liikkeelle! :cool:

POLKA – JOTAIN SENTÄÄN SAATU MELKEIN VALMIIIKSI!

2 vastausta artikkeliin ”Heekkupeeseet iskivät!

  1. Tj-alkuinen matkatoimisto on meille ainakin ihan aina järjestänyt just sellaisen matkan kuin on haluttu; eli jos lennot, niin vain ne, jos laivamatkat, niin vain ne, jos hotellihuoneet, niin vain ne. Tai sitten, jos kaikki, niin ne. Mikähän siinä, ettei sulle? Sanoisinko, että `niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan` :D Voit halutessasi poistaa tämän kommenttini. Voit myös laittaa mulle sähköpostia, jos haluat, mutta et ehkä/varmaan halua. Voi mahdollisimman hyvin!

    • Tj-alkuinen tsto ei enää varaa mitään yksilöllistä. Suomessa ei ole enää edes fyysistä toimistoa! Ja kyllä, lennot voivat varata ja hotellt, mutta eivät esim. laivalippuja, hotellissa olevia palveluita, vouchereita (ilm. heillä ei ole oikeutta niitä kirjoittaa, koska ei ole sopimuksia kaikkien vastapelureiden kansa). Tässä se, koska en pysty / halua kentän kautta (turvatarkastus ym. sekä kävely- / pyörätuolimatka terminaalissa). Eli jos ei käytä lentoja, eivät halua tehdä mitään. Halusin myös sisällyttää hotlavarauksiin erilaisia palveluja – ei ole helille mahdollista, kuten sanoinkin jo.
      Kas kun yli 30 v. käytin ns. oikeaa matkatoimistoa, jonne vain kertoi mitä halusi, tunnin päästä sai valmiit varausehdotukset. Tj-llä tämä ei – ainakaan nyt enää – toimi. SE on ongelma, ei mikään muu. Ja tietysti se, että koska kyseessä on lahjakortti, siinå on pieniä rajoituksia….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *