Asiat seisoo, Polka makaa…

Päh! Eipä se Tj:llä alkava toimisto eilenkään ottanut yhteyttä. Lähetin viestini uudestaan. Pakko saada jokin varaus, hetikohta tai on liian myöhäistä. Hmph. Lisäksi aktiivisesti unohdin yhden pakkosoiton. Jäks, olen siis saamaton! Ei vaan tule tehdyksi ja äkkiä kello onkin yli virka-aika. Tahallista?! Toki, alitajuisesti varmaan. ;)

Tänään The Kaveri on tulossa poikkeamaan. Pitää vääntää jotain lounaaksikin. Miksi aina panikoin, kun pitää tarjota ruokaa – on se sitten kuka tahansa? Taas sama juttu. En vaan tiedä, mitä tarjota ja siinä sitten pähkitään. Onneksi pitää kuitenkin mennä aamulla lootalle ja samalla voi hankkia vielä tarpeita, jos joku erikoisempi idea iskee. ;)

Hrrr, täällä on taas jäätävän kylmä ja kohta sukat pyörivät jaloissa, kun huippuimuri aloittaa järjettömän työnsä. Päivisin on edelleen sisällä kolme paitaa ja kahdet housut, muuten ei pärjää. Eikä siltikään, pitää välillä tulla sähköpeiton alle lämmittelemään. Suihkuun ei voi mennä, jollei käristele itseään huolella etukäteen… Juuei, en valita, mutta palelen nytkin melkolailla. Makaan lämpöpeiton alla, päällä pitkä yökkäri ja paksu kylpytakki.

Voi kun jonkinmoinen kevät  edes alkaisi. Pihalla on taas liukasta, vaikka eilen ns. hiekoitettiin. Se tietysti koski vain aaaaauuuutolla kuljettavia väyliä. :( Sentäs pääsin liukastelemaan roskikselle, jossa oli edelleen mini-jäähallifiilis. On tämä taas niin jännää! Ehkä minä piristän itseäni kohta klikkiotsikoilla.

Sen jälkeen kirjekuoret reppuun, Lainapeitettä niskaan ja vaihteeksi postilootalle. Joka-aamuinen rollerinkiusaamisretki ja samalla häiritsen ulkonäöllisesti olemuksellani sekä tuolla vekotilla jokaisen täkäläisen aamua jälleen kerran. Olenpas minä inha! :cool:

POLKA – EN PYSY KOTONA, LÄHDEN KYLILLE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *