Valitusvaroitus!

Valitusvaroitus heti alkuunsa! Sisältää väninää ja valitusta muille tahoille…

Piti sitten laittaa kolmas reklamaatio tuosta oven edustan jääkinoksesta. Ei toimi nääs. Eilen kävi huoltohemmo tuolla pihan kulmalla ’muka katsomassa’ tilannetta. Harmi sinänsä, koska sieltä ei näe lainkaan tänne. Ovemme on kuolleessa kulmassa eikä sitä näe kuin tullen toisen torpan nurkalle. Olen taas virallinen ”turhasta valittaja” – huokaus! Kun joku oikeasti vaivautuisi kävelemään ne muutamat askeleet tuohon asti, niin tilanne näkyisi. Mutta kun se pärshe ei vaan nouse sieltä auton / traktorin penkistä sitten millään. :( Kaatuillaan sitten vaan ja jos ei pahempaa tapahdu, lähetellään korvausvaatimuksia ja niitä toki saadankin. Harmi sinänsä – taloyhtiö olisi säästänyt tekemällä homman. Nyt siis ei. Toki meikäläisen maine kasvaa. Ymmärrän kyllä tavallaan tilanteen, mutta tämä on naurettavaa!

The Kaverille tästä olen kohta lähdössä. Sielläkin on itseensä varsin leipiintynyt kaveri. Kivut haittaavat kaikkea tekemistä eikä mihinkään pääse. Tein eilen muonaa ja leivoin, kävin kaupassa ja pitäisi noilla pari päivää selvitä. Kivuille en voi mitään. Ehkä yritän piristää muilla tavoilla. ;) Ainakin on pari isoa kassillista vähän kaikenlaista mukana.

Huutis-hommat ovat välillä varsin kiireisiä. Kaikki toimii sykleissä. Eilen hirmu kiirus, tänään paljon luppoaikaa. Ei haita, ainakin on tekemistä ja yleensä jopa mukavaa. Kivoja vakiasiakkaitakin on löytynyt. Tänään pitäisi taas illemmalla paneutua niihinkin hiukan paremmin…

Ärh, pahoitinpa tosiaan mieleni eilen. Eikä tuo jääjuttu ollut ainoa asia. Jos nyt analysoisi: sain eilen monia kehnompia tai mitäänsanomattomia vastauksia / uutisia, jotka vetivät vähän mielen maahan. Varmaankin keskitin kaikki ne selkeästi tuohon hyvin konkreettiseen toimeen eli jään poistamiseen. Koska millekään muulle en enää pysty tekemään yhtään enempää kuin olen jo tehnyt. Näin toimii Polkan alitajunta. :D

Ehkä siis on paras, että jätän kaikkinaisen aivojen käyttämisen! Vedän tässä riepua niskaan, täytän kassit ja repun sekä menen odottelemaan taksoa, jos vain pääsen ovesta ulos. Ja sitten The Kaverille aamukaffelle ja ainakin lounaalle. :cool:

POLKA – EI PÄÄSE IRTI VANHOISTA MANEEREISTAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *