Taas lisää…

Näkyy vaihteeksi satavan lunta – ja pitäisi tietty lähteä liikenteeseen. ;) No, tähän on jo tottunut, mukamas. Siihen en mitenkään totu, että kukaan ei ota vastuuta enää mistään. Olin eilisaamuna kylillä. Työntelin rolleria läpi puolimetrisen hangen, loppumatkan keskellä tietä, koska jalkakäytäviä ei ollut enää olemassa. Paluumatka samanlainen. Kun sitten olin lähdössä myöhemmin The Kaverille, olivat huoltoyhtiön nuorisojaoston hemmot pikkukuokilla lumihommissa. Tai olivat olevinansa. :D Ei jumankauta se pylly nouse ottamaan lapiota käteensä! Jos koneella voi tehdä, sillä se tehdään ja loppuja ei tehdä! Kysyin ihan ystävällismielisesti toiselta kädet suorana seisovalta hemmolta, josko voisi oven edustat putsata, että ovet saisi ihan auki asti. ”Se on tämä tilanne!” eikä muuta vastausta. Ja hemmo jatkoi seisomista, hoomoilaisena kädet taskussa. Kysyin lievän kettuuntuneena, tietääkö hän, että taloyhtiössä asuu useita kehnosti liikkuvia ja pari leidiä ei ole päässyt ulos viikkoon. ”Tämä tilanne!” oli vastaus. Grrrrrrrrrrrrrrr! Siellä ne lumi-jää-estot ovat edelleen! Mitään ei jaksanut tapahtua. Voinko minä vastata esim. jonkun laskun tullessa ”Tämä tilanne!” ja jättää laskun maksamatta? No en, kai. Jotain rotia, ziitos!

Aika haipakkata siis eilen. Ensin siellä kylillä, hain evästä myös The Kaverille. Kotoon ja tellimään takso, pakkaamaan uudet tavarat reppuun ja kohta taas matkaan. Onneksi sentään taksot kulkivat OK. ;) The Kaveri on edelleen ihan petikunnossa selkänsä kanssa. Ei pysty seisomaan kuin vajaan minuutin, kävelemään pystyy kylppäriin ja takaisin, tosin siinäkin pitää levätä välillä. Eikä hänellekään lekuri ollut soittanut, vaikka lupasi. Hjuu, liikaa ikää ja liian helppo ongelma – ilmeisesti. Oli kuitenkin vuorokauden aikana saanut tehtyä esihommia päivän muonaa varten, pienin askelin nääs. ;) Siinä oli hyvä heittää homma valmiiksi ja uuniin. Oli hyvää, ziitosta vaan. :D Ja tietty kaffetta ja pullaa jälkkäriksi. Kälättelin siinä vielä, yritin viihdyttää vielä  sairaampaa ja kaipa se molempiakin vähän piristi. Toivon ainakin. Huomenna lupasin mennä taas. Vein myös roskat mennessäni ja jeesailin parissa muussakin pikkujutussa. Kun kerran ainakin osaan samaistua harvinaisen hyvin tuohon tilanteeseen.

Tällaista se sitten tulee olemaan soten varmistuttua! Sairas liikuntaesteinen hoitaa vielä sairaampaa liikuntakyvytöntä. Tosin näinhän jo on monen omaishoitajan kohdalla – ei siis mitään uutta. Tosin hieman tämä tilanne myös huvittaa, meitä molempia. ;) Asiassa on pieni hupaisa piirre!

Mutta pitäisi siis taas kylille, kunhan ensin tarkistan taas atteekkitilanteen. Kun mikään ei enää toimi yksinkertaisesti. Miten kaikesta onkin saatu niin erinomaisen sotkuisaa digikiiman (oikeastaan mobiiliherutuksen!) myötä?! Pidän nettipalvelumahdollisuuksista ja käytän tietty aina kun mahdollista. Mutta nämä jotkut ns. palvelut eivät ”palvele” ketään. Kanta esim. ei kerro (ainakaan minulle) selkeää päivää, milloin tietty lääke on noudettavissa. Voihan sen toki itse laskea, mutta kuuluuko ostopäivä mukaan laskuihin ja onko mahdollinen noutopäivä laskettava mukaan? Ohjeita ei ole…. Tämä vain pikkujuttu siellä. Kanta ei toimi jokaisella edes samalla tavalla. Labrat näkyvät tai sitten ei. :o Kuvat näkyvät joillekin lekureille, toisille ei. Muutenkin siellä on taas aivan outoja juttuja näkyvillä. Ja minä kun haluaisin vain elää rauhassa enkä miettiä jatkuvasti sitä, miksi / miksei jokin näkyy ja toinen taas ei. :cool:

POLKA – TÄLLÄ KERTAA SE HIEMAN  VÄHEMMÄN KIPEÄ *EHKÄ*…

2 vastausta artikkeliin ”Taas lisää…

 1. On tämä lumen määrä ihan käsittämätöntä! Vaikka tuolla pihalla on vielä jonkin verran tilaa työnnellä sitä kolan kanssa puutarhaan niin silti, ihan oikeasti saisi nyt sateet loppua. Täällä on myöskin teiden ja katujen aurauksia ja varsinkin lumen poistamista niiden varsilta laiminlyöty melkoisesti takavuosiin verrattuna. Tiedä sitten, mistä syystä.
  Liikuskelethan varovasti ulkona lumessa, vaikka se ei tosiaankaan ole helppoa. Toivottavasti myös kaverisi alkaa toipua, vaikka iskiasvaivat ottavat aina oman aikansa. Tosi kiva kun kuitenkin käyt kaikesta huolimatta auttamassa häntä ja pitämässä seuraa.

  • Mmmm, meillä hurjinta on se, ettei pihaa ole aurattu varmaan viikkoon. Aaaaaaaaauuuutopaikat kyllä hoidetaan! ;) Sikäli ketuttaa, että tosiaan tässä taloyhtiössä asuu nyt aika monta liikuntaesteistä. Eräs mamma kertoi jo olleensa viikon sisätiloissa, sitten sai jonkun sukulaispoikansa avuksi viemään ostarille eli edes vähän ulos ja ihmisten ilmoille.
   Juu, varo-varo-vastihan minä. Pakko kuitenkin yrittää.
   The Kaverin tilanne on aika huono siksi, kun omalekuri on osa-aikainen ja seur. kerran paikalla vasta maanantaina. Ainakin muutama päivä menee vielä tällä mallilla. Ja totta ihmeessä minä auttelen, missä ikinä pystyn. Minua on avitettu, joten minä puolestani avittelen… ei se sen kummempaa ole. Ainakin tiedän, miltä tuntuu makoilla pitkiä aikoja ja pähkäillä itseksensä kaikkea pystymättä tekemään mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *