Sairas & sairaampi

Melkein jotakuta voisi huvittaa. ;) Pitää tästä nimittäin kylille ja The Kaverille sen jälkeen. Kaveri on niin kipeä, ettei pääse liikkeelle. Lupasin viedä vähän muonaa ja käydä laatimassa ehkä jotain lounasta sekä katsastamassa muutenkin tilanteen. Se, mikä tässä ehkä huvittaa, on se, että sairas menee hoitamaan vielä sairaampaa. Näinhän  se menee. Ei ns. terveitä sairaat kiinnosta, ei edes käyminen apteekissa toisen avuksi. :( Melko raadollista, sanoisin.

Ensin siis pikaisesti lootalle ja kaupoille. Kotiin, tilaamaan takso sekä repun pakkaus ja sitten menoksi. Kyllä minä menisin vaikka heti, mutta – yllättäen – keli näyttää asettavan rajoituksia. Näyttää hemskatin liukkaalta, vaikka tuota kävelytietä onkin rasputettu. :) Toivottavasti selviän ilman häverikkejä!

Hieman ehkä kiirusta tulee. Jänniä juttuja tuolta päivystyksestäkin, lähinnä lekureista ja mitä kautta he sinne tulevat. :o Tämä kaveri oli alunperin sen Pörriäislafkan palkkalistoilta, ostettu keikkahommiin Haartmaniin…. ehkä vain siksi yöksi. Ei kuulosta kovin hyvältä. Ei kyllä sekään, että edes henkilökunta ei ollut ymmärtänyt ao. lekurin kieltä. Lähellä suomea, mutta ah-niin-kaukana ymmärrettävyydestä. Ei oikein ole nyt rotia. Tuli mieleen se jonkun vuoden takainen juttu omalla kohdalla, jossa hemmo ei suostunut puhumaan muita kieliä vaan väänsi käsittämätöntä suomea, jota ei myöskään ymmärtänyt. Enkä puutu tähän missään muussa mielessä kuin siinä, että oli moka lähellä: oli katsonut The Kaverin vanhat rtg-kuvat ja sanonut, ettei ole mitään vikaa. Onneksi Kaveri oli huomannut ,että olivat vanhat kuvat! Siellä otetuissa kuvissa näkyikin sitten ongelmaa, joka vaatii melko pikaista käyntiä ortopedilla. Ei siis ihan pientä. Varsin iso juttu tuollainen ’erehdys’, minusta. No, seuraavia klikkiotsikoita odottaessa.

Nyt riepua niskaan ja kohta ulos. Pakko se on ainakin yrittää liukastella ees-taas tuonne ja hoitaa välttämättömimmät jutut. Enkä todellakaan voi jättää toista kotoonsa ilman troppeja ja muonaa! :cool:

POLKA – SE TOINEN NIISTÄ KIPEISTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *