Lisää nököä!

Oujea, tänään en lupaa pistää nenääni ulos! Meillä ainakin on ihan hirmuinen lumimyrsky, tuuli pyörteilee pihalla ja katoilla sekä heittelee lunta ympäriinsä. Tänään ei siis viedä roskia raittiiseen ilmaan, koska nekin vilustuisivat. ;) Eikä tämä päivä mitään, mutta huolestuttaa huominen ja tirstai – olisi asioita ja jos pitää uskoa sääenteisiin, kehnompi keli jatkuu. Njäh!

Sentäs jännitysnäytelmäkin ratkesi. The Kaveri joutui lähtemään eilen päivystykseen järisyttävien kipujen takia. Siinä jo pohdittiin vaikka mitä, ikävämpääkin. Onneksi – alustavasti ainakin – ’vain’ tavallista pahempi iskias. Kuvissakin oli näkynyt jotain mystistä eli omisarvikselta lähete ortopedille ensi viikolla. Kaveri siis vietti  sitten jonkun tunnin Haartmanissa, oli kotiutunut aamuyöllä troppien kanssa. Odottelen tässä, että hänkin herää ja pääsen kuulemaan jutun tarkemmin. Pääasia, että on kotona ja kunnossa kuitenkin. :)

Belga kävi eilen lounaalla. Ruokarapoa: tsih, uusi lohihässäkkä (joka taas näyttää koiranoksennukselta) oli aika hyvää, kunnon pastan ja hyvän haisujuuston kanssa. Taidan tehdä toistekin, kaipaa kyllä enemmän mausteita mitä arvelin. Mutta parastahan siinäkin se, että aika pienestä määrästä fisua ja isosta määrästä sekovia vihanneksoja saa ihan järkevää heekkumuonaa. Jälkkäriksi toffeemuffareita ja kaffetta. :D Se ruuasta nyt hetkeksi.

Tänään ohjelmassa ensi viikon asioiden setvimistä. Pitää kaikenlaista, mutta tänään ei voi vielä soitella eteenpäin. Pitää katsoa valmiiksi kuitenkin paikat, joihin soitella jne. Grauh. Ei-niin-mukavia välttämättä, mutta pakollisia hoidettavia asioita on taas kasaantunut. Pitäisi vähän luututa huusholliakin. Tämä on tietty vain sijaistoimintoja kaikelle, koska keli on niin kehno. Lisäksi täällä on vaihteeksi kosteaa ja kylmää, vaikka nytkin lämpöpeitto on täpöllä. Mutta minäpä jatkan keskittymistä uutisiin! :cool:

POLKA – SISÄÄN PAKOTETTUNA TÄKSI PÄIVÄKSI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *