Kiirusta – tänään ehkä ei…

Olipas eilenkin kiirusta! :o Aamulla tajusin, että keli vain huononee. Säntäsin ulos ja sohjoon, rolleroin kohti atteekkia. Oli rajuisasti sohjoa, tuolloin vain vähän jäätä eli selvisin jotenkuten käyttämällä käsivoimia ja kävelemällä välillä ajotiellä. Kun lääkkeet olivat loppu, vain 1 kpl jäljellä. Palatessa olin jäädä Bemari-miehen yliajamaksi tismalleen samassa kohdassa, missä Audi-mies iski viimeksi. Uskomatona koopäisyyttä joillakin! Molemmat kiihdyttivät, vaikka varmasti näkivät minun & rollerin jo olevan suojatiellä… Mutta onhan sitä tietty näytettävä – aaaaaaaaaaauuuuutoaan! Prle.

Mutta jospa hyvä uutinenkin: ostarilla on avattu hyvällä paikalla uusi etninen kauppa, Almida (en ole satavarma nimen kirjoittamisesta, linkkiäkään ei vielä löydy). Loistokas puoti! Hyllyittäin erilaisia riisejä, papuja, kahvia, teetä. Ja sitten mausteita ja muuta kivaa. Uskomattoman hyvä lihatiski (tietty halal). Suosittelen, jos olet käymässä täälläpäin. Helmikuun ajan loppulaskusta – 20 %. :D Ja minä olen jo henkilökunnankin mielestä kanta-asiakas. Niin, on hyvä palvelukin vielä ja kaikkea jännää myös tarjolla, mitä ei kaikissa paikoissa ole. Polka suosittaa!

Belga kävi eilen lounastamassa. Väkerisin biryani-karitsaa riisissä, viereen kasvispaistosta. Oli hyvää, kelpasi kollillekin, jokunen annos ja vielä evästäkin. Jälkkäriksi kaffetta, pullaa ja keksiä. :D Jotain sain hänelle vietäväksi kotoonkin. Belga puolestaan jeesaili petivaatteiden vaihdossa (helpompi tehdä kaksin), rakentelimme myös paremman säilytyssysteemin Huutis-tavaroille. Äkkiähän siinä jokunen tunti taas meni. Ja minulla on hieno, uusi systeemi. Taas vaihteeksi. Jospa se nyt pysyisikin kunnossa ja ajantasalla. ;)

Jahas, nyt siellä sataa silkkaa vettä ja piha on peililiukas. :( Enpä taida uskaltaa ulos ainakaan näin aamuhämärissä. Edelleen oven edessä on puolimetrinen harju, joka pitäisi ylittää vekotilla ja mennä itse perässä. Varma kaatumisen paikka! Enkä minä halua teloa itseäni. Jään siis odottamaan, josko pääsisi kävelemään myöhemmin. Huomiseksikin on jo rutosti hommia tiedossa. Ärh! No, onhan näitä kotohommiakin ihan riittävästi – suorastaan tyrkyllä. :cool:

POLKA – TAAS LUMEN JA JÄÄN VANKINA!

Yksi vastaus artikkeliin ”Kiirusta – tänään ehkä ei…

  1. Joopa. Tosi pitkän tauon jälkeen päätin kurkata tänne. Eipäs ole uutta luettavaa, samaa valitusta kuin aina ennenkin. Juu, ymmärrän, että se on tarkoituskin. Mutta jos on noin negatiivinen ihminen, en ymmärrä, miksi pitää blogia. Omaksi muistiksi? Senhän vois laittaa ihan yksityiseksi, eihän blogiasi juuri kukaan edes kommentoi. Enkä ihmettele. Olihan aikanaan esim. Susu ja Rantakasvi ym. oikein hyviä ystäviäsi. Mihin ovat hekin hävinneet? Saisit katsoa peiliin. Täällä on aivan oikeastikin sairaita ihmisiä, jotka eivät aina valita. Saisit hävetä. Ja toistan, ymmärrän, että tämä on valitusblogi, mutta huono sellainen. Kenelläkään muulla kuin sinulla ei ole (mukamas) noin huonoja kokemuksia esim. terveyskeskuksista. Lisäksi nuo sanat, esim. torjantai, perstai, ym. typerät ovat niin lapsellisia, että… Huoh. Hyvästi. Toivon sulle kuitenkin kaikkea hyvää, olenhan niin hyvä ihminen ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *