Karavaani liukastelee…

Koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee! :) Tänään tod.näk. hiukan luikastellen… Tiirailin partsilta jo pariin otteeseen, mutta eipä ole hiekanmuruakaan vielä kylvetty mihinkään. Hiukan huolestuttaa, mutta on pakko lähteä liikkeelle. Iso pino postia vietävänä lootalle. Muonaakin pitää hakea. The Kaverille myös – tilanne ei ole lainkaan parantunut. Tänään hänellä pitäisi olla soittoaika, mutta sitäkin joutuu penäämään. Hänellä onkin ollut huisin hyvä tuuri omisarviksensa kanssa. Ja kas, kun on meikän kanssa tekemisissä, se kehno tuurikin tarttuu eli nyt hänellä on iso ongelma väärien tekstien kanssa (päivystyksen lekuri ei osannut kieltä, joten tekstissä on kaksi asiaa aivan päinvastoin). Ja tämä siis hänen kertomansa, ei minun lapsellinen tulkintani *vai mitenkäs se menikään*. Toivottavasti tänään siis jotakin tapahtuu. Saisipa edes ajan sinne lekurille…

Eilisen kulutinkin ensin leipomalla, väänsin vanhanaikaisen piimäkakun sekä aika kivoja kaurakeksejä, sellaisia sisältä sitkeitä ja herkkuja, päältä rapsakoita. Juu, hyvejä tuli ja iso määrä. Kenkkään osan The Kaverille, osan Belgalle. En sentäs kaikkea aio itse mättää kitaani. ;)

Huh, olisi taas kovin monta asiaa hoidettavana. Kun pystyisi ja jaksaisi! Ei vaan aina riitä jaksut. Edelleenkään en vaan pääse joka paikkaan – kelit eivät ole määräiltävissä enkä pysty vaikuttamaan joidenkin paikkojen kuviteltuun esteettömyyteen. Rollerilla ei yksin kiipeillä portaissa, vaikka mikä olisi. Eikä puolimetrisessä sohjojäässä. Jääpi yksi isompi asia odottamaan sitä, että ihan Kityyn asti pääsisi tapaamaan ystävätärtä. Nou hätä, asialla ei ole kuitenkaan mikään infernaalinen kiirus. ;) Ja minähän olen tottunut odottamaan. Se on sentään jotakin, mitä olen oppinut. :D

Todettakoon vieläkin, että koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee! Jos blögi ei miellytä, ei ole pakko lukea eikä edes kommentoida. Jokainen taaplaa tyylillään ja jotkut ihmiset moittivat myrkylliseksi – ymmärtämättä lainkaan, mitä ehkä itse sanovat. Niin jännää. ;) Ja eiköhän jokainen saa olla ihan juuri niin lapsellinen ja kakaramainen kuin itseä huvittaa?! :o Olen toki kateellinen ja katkera monestakin asiasta. Onkohan kukaan tajunnut, että siihen on syytä. Ihan oikeasti. Ja tämä ’huono tuuri’ on myös olemassa. On meitä muitakin, se on tässä selvinnyt muutaman vuoden aikana. Aivan varmasti syy on tietysti jokaisessa itsessään, kun ei ole sitä-tätä-tuota jne. Voi huokaus! Onhan se tietysti kiva saada minut pahoittamaan mieleni vielä entisestään. Totuus on jokaisen kohdalla subjektiivinen asia. Toivottavasti paransi jonkun omaa mieltä ja nosti hänet sinne huippusfääreihin. ;) Lykkyä vaan sano. Sanon myös toisen asian: Karma!

Minäpä lähden tästä vetämään Lainapeitteen niskaan ja repun selkään. Se on niin urheilullisen näköistä! :cool:

POLKA – TEKSTIILIROLLEROIJA!

2 vastausta artikkeliin ”Karavaani liukastelee…

  1. En kans ymmärrä miks pitää lukea blogeja, joista ei tykkää!! Vielä haukkua kaiken päälle!!
    Jaksamista Polga jokaiseen päivään ja auttelimisiin ym. ja paranemisia kaverillesi.

    • Niin, tuota minäkin tässä vähän ihmettelen! ;)
      Kiitos, kyllä tämä tästä – vaikka hiukan ’haasteellista’ taas moni asia onkin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *