Kaikenlaista tapahtuu…

Ainakin kun meikän tuurilla lähtee liikenteeseen. ;) Ihan vaan sanoisin, että jännä ajatuksenjuoksu huoltohemmoilla; pylly ei nouse pihatraktorin penkistä edes sen verran, että ovien eteen tökätyt isot jääkinokset kävisi lapioimassa tai kolaamassa. Meidän torpan oven edessä on yli puolimetrinen kinos ylitettävänä. Eilisaamuna kylille mennessä oli aika himskatin hankalaa. Palatessa jo kiroilin, koska oli tavaraakin kyydissä. Onneksi ovella oli vielä vanhempi *tsih* talon leidi, joka myös rollerin kanssa siinä odotteli. Hieman kirroilimme molemmat. Hän vähemmän, koska odotteli greipasta nuorta miestä avukseen. Totesimme vaan, että jossain joku ei jaksa mistään huolehtia. Roskiksellekaan ei pääse. :( Niin jännää. Taidan tänään ilmineerata asiasta hieman pidemmälle.

Kävin siis kaupoilla ja palasin pikaiseen, tilasin takson ja matkaan uudelleen The Kaverin luokse. Vein vähän muonaa ja semmoista pientä, ilahduttamaan edes. Heidän pihansa puolestaan oli puhdas, mutta peililiukas eikä hiekanmuruakaan. Kokkasin sitten siellä, lounastettiin ja samalla tiskailin ja siivosin keittiön. The Kaveri kun ei pysty seisomaankaan vielä minuuttia-paria pidempään. Mukavaahan meillä oli, siellä kun on ihanan lämmintäkin *siis normaali sisälämpötila!*. Paluu olikin taas ”Jännitysnäytelmä Polkan tapaan*. Odotin taksoa, pitkään. Yritin välillä soittaa, mutta jonotus oli pitkä ja akku melkein loppu. Olin jo puoli tuntia odotellut, kun lopulta sain keskukseen yhteyden. Kerroin, että tilattua taksoa ei vaan näy. Kaveri siellä hämmentyi, tarkisti ajon ja… ”…se taksi on nyt…. jossain…. hetki… juu, ei, ei siellä… hetki…. normaalitaksi noutaa 5 minuutin sisällä.” Selvisi, että se tilattu takso seikkaili aivan jossain muualla. Minä olin jo jäykkänä jäätymässä. :( Pääsin sentäs kotio ja oikein kivalla kyydillä. Lämpeneminen kesti 2 – 3 h. Räyh, taas tätä samaa! Eli meikän tuurilla. ;)

Kävin äsken partsilla ja nyt tulee märkää lunta alas aika rätväkästi. Taitaa kuihtua tämänpäiväiset menot tähän. Onneksi on kotona hommia, pitäisi taas. Kuten aina. Ihan sama. Olen huomenna menossa kuitenkin The Kaverille, oli keli sitten millainen tahansa. Tulkoot takso sitten noutamaan heti alaovelta kaupoille ja sitä kautta muualle. Pitäähän sitä nyt katsoa, että hän saa jotakin syötävää eikä ole telonut itseään. ;) Mutta en kyllä tänä aamuna tunge nenääni tuohon keliin, kun alla on lumijäätä kokkareilla ja ilman.

Ehkä vedän nyt toiset kaffet ja alan jossain vaiheessa siivoilla ja jopa soitella. Olisi jo aika! :cool:

POLKA – TUURILLA LAIV.. TAKSOTKIN AJAVAT, JOS POLKA ON KYYDISSÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *