Ja sama jatkuu…

Kivaa, kun taas luvattiin lisää nököä. Sitä ei todellakaan kohta pääse ulos lainkaan. Ei edes viemään roskia, koska roskis on isojen kinosten takana. :o Kävin eilen kylillä – oli taas aika rankka reissu. Enkä taida jaksaa valittaa. Kunhan peruin menojani iltapäiväksi ja yritin ottaa relaa.

Yritin hoitaa ne pari asia-asiaakin. Jutut jähmettyivät heti alkuunsa: helkkarin mukava ja hyvä hammaslääkärini on nyt lopetettu. :( Ei helkkarissa. Joudun näköjään rakentamaan taas uusiksi kaikki lekurihommelit jne. Voi huokaus! En jaksanut enää eilen paneutua tarkemmin asiaan, meni taas niin mälsäksi tämäkin homma. Nyt alkaa tökkiä vanhaan malliin. Kuten tuli sanottua jo aikaisemminkin: ei ihme, että olin hetken syksyllä melkein onnellinen. Sitähän se tietää, että on hankaluuksia tulossa.

The Kaverikin on kipeänä. Selkä eli tod.näk. iskias. Lisäksi lonkkaan on heitetty jo kolme kortisonipiikkiä. Onpa hänelläkin kurjaa, kun on tottunut liikkumaan paljon. Lupasin tietty pitää yhteyttä, hoidella jne. jos  tarpeen. Onhan se helkkarin tylsä juttu, minä niin tiedän tuon tunteen.

Belga on tulossa taas apehtimaan. Tänään kerrankin käytän reseptin apua ja teen ihan uudenlaista fisumuonaa. Katsotaan, mitä siitä tulee. ;) Syötävä se tietenkin on, mutta hiukan aina epäilyttää. :D Ops, taas minä puhun ruuasta.

Ehkä vedän taas Lainapeitteen niskaan, otan rollerin tukevasti käsiin ja ainakin yritän tuonne raittiiseen ilmaan kera roskapussukkojen! :cool:

POLKA – SITÄ HUONON TUURIN IHMETTÄ RIITTÄÄÄ…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *