Haipakkaa!

Olipas aikamoista haipakkaa eilen. ;) Lähdin liikkeelle aamulla, joskus klo 8 kieppeillä, olin takaisin klo 17 tienoolla ja pientä hommaa siinä vielä melkein klo 21 asti. Yli 12 h ”työpäivä” siis. ;) Juu, eläkeläisellehän se on tietty hupia. Eipä silti, minulla oli ihan kivaa! Tosin eräs Audi-mies aikoi keilata rollerini ja minut autollaan – suorastaan kiihdytti koslaansa nähdessään meikän astuvan suojatielle. Melko omalaatuista käytöstä. :o Ehdin väistää, suuri pettymys ilmeisesti. ;)

Kävin The Kaverin luona vähän avittelemassa, lounastimme, kaffittelimme ja kälättelimme joutavia. Jotain pientä sain siinä tehtyä. Kun omiakaan hommiaan ei saa eteenpäin…. mutta toisaalta, muiden kotoa on kivempi siivoilla/järjestää/koluta! :D Onneksi taksot toimivat kerrankin ihan aasiallisesti.

Uaah, väsyttää. Pitäisi atteekkiin, mutta olen melko väsy. Nyt riippuu taas ihan keleistä, uskallanko lähteä. Illasta lähtien on tullut silkkaa vettä, lumi on sulanut ja muuttunut jääksi ainakin osittain. Jossain on vielä pehmeää sohjoa. Eipä taida olla tuolla matkalla. Hmph, ärsyttää lievästi. Mutta pakko ne lääkkeet on hakea viimeistään huomenna!

Nyt pitänee kohta riipiä jotain riepua niskaan ja ainakin yrittää viedä roskat ja lehdet raittiiseen ilmaan sekä saamaan aquahoitoa (roskiskatoksen lattialla on jälleen 10 cm:n tulvalammikko). Kyllähän tämä tästä! :cool:

POLKA – ELÄKELÄISTEN KIIREET, ne tosipohjaiset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *