Väsy…

Njäh, heräsin taas kolmen jälkeen, joskus… eikä silloin nukuttanut. No nyt väsyttää eikä nukuta. Ei mene ihan tasan. ;) Onneksi saa ottaa päikkärit, jos pystyy. Pitäisi ensin lähteä käymään kylillä ja lootalla, olisi pari asiaa. Seuraan juuri tässä, miten lunta alkaa keräytyä ja saako edes ulko-oven auki tänä aamuna. Saas nähdä! Lähtisin vaikka heti, mutta pitää käydä kaupassa ja se aukeaa vasta klo 9.

The Kaveri kävi eilen lounastamassa. Aina jotain outoa – nyt bataatttisosekeittoa. Tsih. Ainakin erilaista, sanoipi hän. Mietinkin, että ei tuosta kehuksi ole, ei kyllä pahaksi moitteeksikaan. Kuulostaa aika tavalliselta piintyneen lihansyöjän kommentilta. :D *vähän provoan tässä* Onneksi pulla meni liukkaammin alas ja kaffe nyt ainakin.

On kyllä saamaton olo tänä aamuna – siis aikaansaamaton – tarkoitan! Jotain tulee näperrettyä päivittäin, mutta silti ei mitään isompaa tule tehtyä. Eikä edes hoidettua niitä paria jumittavaa asiaa. Yritän taas tätä, että kirjaan jotakin ylös, joka syyttävästi tuijottaisi minua ja melkein pakottaisi tekemään edes jotakin. Ehkä toimii, ehkä ei. Huokaus. ;)

Kyllä tämäkin päivä tästä vielä jotenkin lähtee. Kunhan saan itseni kammettua ulos ja tuulen puhaltamaan läpi korvien. Hämähäkinseitit nääs pois. Kunpa siellä ei olisi liukasta! :cool:

POLKA – VÄSY, MUTTA EI EHKÄ VIELÄ KESY!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *