Uudenveroista vuotta!

Ei tämä enää ole niin uusi, on jo vähän käytetty. Kirpparilla termi on tällöin uudenveroinen! :D Siitä repii sitten vaan! Ilta ja yö menivät  välillä heräillen, kun vielä vaan jaksetaan tuhluuttaa raketteihin. Mökä oli melkoinen. Onneksi Lady Minnie ei ihan hirveästi pelkää, kuitenkin vähän arkaili ja kökki kainalossa. Aamuyöllä vasta siirtyi itsekseen nukkumaan. Minua juhlinta nyt ei kiinnostanut. Normi-ilta, todellakin.

Muuten eilen oli hyvä päivä. The Kaveri tuli lounaalle. Taas köyhät eläkeläiset apehtivat lohta ja sieniä. :D Emme kuvanneet ruokaa! Sipilälle vaan tiedoksi, jotta varmaan laskisi tulotaso tänäkin vuonna… Kälättelimme joutavia ja joimme päälle pullakaffet. Siinä se iso osa päivää menikin. Kaupoilla oli ryysistä, tietysti. Ei, en ostanut nakkeja enkä perunasalaattia! Niiden vuoro on ehkä tällä viikolla ja vain, jos alennus on vähintään puolet. Jotain rotia tähänkin.

On nyt niin kettumainen keli, että menee vakavasti harkintaan itsensä riepominen ulos. Pitäisi vetää nuttua niskaan, tuuli ei niinkään haittaa – mutta vesi ja tuuli yhdessä sekä liukkaus. Hmph. Kehtaisiko jättää kävelyn tänään tai mennä vasta myöhemmin? Kai sitä. Ehkä. Rutiineista on vaikea poiketa. :cool:

POLKA – TÄÄLLÄ TAAS TÄNÄKIN VUONNA!

2 vastausta artikkeliin ”Uudenveroista vuotta!

Kommentointi on suljettu.