Torjantai

Jahas, torjantai ja taas keliongelmaa. ;) Milloinkahan ei olisi *retorinen huomautus, kysymys tai jotain vastaavaa*?! Jos ei kävele ns. normaalisti, on melkein aina ongelmaa. Tänään on taas niin kylmä, ettei rollerikaan pyöri kunnolla ja kitisee niin, että taatusti tulee huomiota kylillä. Jäiks! Mutta pakko on lähteä liikkeelle.

On nääs lähdettävä viemään ensin iso kasa roskia ja lehtiä, sitten lootalle kirjeitä. Samalla pitää noutaa pari halpisalennustarjousta, vihanneksoja ja hetelmiä loppuviikoksi. Lisäksi tapaan The Kaverin ja varmaan tullaan meille päiväkaffelle *tsih*, pullan kanssa! Nautitaan siis elämästä? Pullakin on halpistarjousalepullaa, joka pitää kaivaa pakkasesta – siellä on iso jömma kaikenlaista. :D

En taaskaan viitsi enkä jaksa kommentoida. Olisi asioita, ei huvita pahoittaa omaa eikä ehkä kaikkien muidenkaan mieltä. Jotkut asiat vaan nostavat niskakarvat pystyyn pahasti. Tänäänkin pitää vierailla Kannassa, joten voitte vaan arvailla. ;) Räyh ja silleensä. Yritän unohtaa kaikki asialliset ns. asiat ja keskittyä vain puuhasteluun. Ehkä se on parempi. Eli nuttua niskaan, roskat kyytiin, reppu selkään ja Polka raijjaamaan itseään lootalle. Toivottavasti olen taas kohta takaisin ilman häverikkejä… :cool:

POLKA – VILU & KYLMÄ, KAIKKI KOHMETTUU!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *