Toimeksi nyt!

Pitää nähkääs komentaa itseään. Eihän tästä muuten näköjään mitään tule. :( Asiat vaan lojuvat ja minä manailen. Tiedän, tiedän – pitää tarttua joko kännikkään tai lähettää sähköpostia, vain pari-kolme asiaa… mutta kun en vaan ole saanut toimeksi. Kunhan olen valitellut. Pakko tehdä jotakin, eihän tässä muuten mitään tapahdu! Josko tämä auttaisi edes vähän.

Jahas, normikeksiviikko. Se on päästävä tuonne lumihankeen ja lootalle viemään pari kirjettä. Onpas kauniin näköistä tuo lumi puissa. Silti kuulen, että se on osaksi märkää ja osaksi kohmeista. Oli eilenkin jo aika raskasta tökkiä tuota vekottia ympäriinsä. Tänään varmaan vielä pahempi. Eipä voi mitään, ulos on päästävä ja roskatkin vietävä.

Palattuani on pakko tarttua edes johonkin hommaan! Minä lupaan aloittaa ainakin yhden asian selvittelyt tänään *olenpas olevinani tomera*. Ensin kuitenkin piristyttämään hiukan itseä tuonne hankien keskelle. :cool:

POLKA – HOUKUTTELEE ITSEÄÄN HOMMIIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *