Taas lauvantai…

Tuntuu, että näitäkin päiviä on ollut melko tiheään viime aikoina. ;) No, kai tämä vielä tässä menee, sitten palataankin normaaliin päiväjärjestykseen. Nice! Minä tykkään – siis ihan tavallisesta arjesta ilman mitään dharmaa ja juhliva. Se riittäisi, oikeasti. Saisi olla myös ilman ongelmia, ziitosta.

Jei, repsuni oli uusittu. Tosin nihkelöin aivan hitokseen niidenkin lääkkeiden kanssa ja kiitos sinne eräällekin avittajalle. ;) Sekin auttoi jo tosi paljon! Niin, siis repsu on uusittu, tosin pienin mahdollinen määrä eli eipä sekään kyllä naurata, mutta täytyy pärjäillä. Se on siis hoidettu. Nyt on pari asiaa vielä hoitamatta, niitä pitkäaikaisia. Huokaus! Jospa saisi ensi viikolla toimeksi. On vaan tullut siirrettyä ja siirrettyä…

Belga täytti eilen vuosia, joten laps on tämänpäiväisen lounaansa ansainnut. :) Tarjolle ängetään wokkia ja kaffetta sekä pullaa. Pakko sopia, koska tyhjätään taas kaappeja. Kyllä siitä hyvää tulee, kuitenkin. Lisäksi ennakoin jo tulevaa tilannetta; pyysin siis apuja parin laatikon järjestämiseen, kun se itselle on edelleenkin niin kirotun hankalaa. Belga lupasi, on se ihana laps. :D

Tuli käytyä eilisaamuna kylillä, lunta satoi ja tuuli kreppavasti. Laahasin itseni polviin asti lumessa – minä ja rolleri siis – eestaas ja menihän se. En kehtaa edes valittaa. Rolleri vikisi kuitenkin enemmän kuin minä. On tämä outoa. Ikinä ei tiedä, minkälainen keli on aamulla ja pääseekö edes ulos ovesta. Mitään ei uskalla varmaksi luvata kenellekään. Kuulin kyllä jo pari päivää sitten, että kevät  o n  tulossa, mutta on se vielä aika himskatin kaukana. ;)

En jää edelleenkään miettimään tiettyjen asioiden kommaamista. Täytyy vain tehdä jotakin konkreettista ihan itse parin asian eteen. Sen jälkeen saan kyllä itse kommentteja, mutta pitäisi vaan osata olla aivan hemmetin härski hyväksikäyttäjä ja vinkuja, nuokin jutut onnistuisivat paljon paremmin! Nih kerta! :cool:

POLKA – HARJOITTAA ITSEÄÄN PYRKYRIHÄRSKIKSI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *