Taas jännätään…

…minkälaiseksi keli oikein muuttuukaan tunnin-parin sisällä. ;) Taas pitäisi ulos ja lootalle ainakin. Siis johonkin tekemisiin ulkoilman kanssa. Eikä kovin hyvältä näytä. Jotain työnnetään tuulen voimalla alas, vesilumitöhnää? Jäiks.

Eilen kävin siis kylillä ja hamsteroin vähän muonaakin siinä samalla. Kannatti olla liikkeellä riittävän aikaisin. ;) Meitin Risma ei ehkä osaa aina arvioida tilausten menekkiä, joten oli artesaanileipiä ja muutakin meikälle kelpaavaa greippaasti alessa. Piti täyttää pakkanen sitten niillä. Nyt on varauduttu *lähes* kaikkeen, ainakin muonan osalta. Lopuksi tein eilen pitsaa – oli tosi heekkuva. ;) Ei sentään uponnut kuin puolikas kummallekin eli ei ähkyä. Tänään vihannesjämiä tarjolla ja huomenna wokataan jotakin. Muonahommat hoidossa ainakin.

Huutis-hommatkin pyörivät, välillä jopa on kiirusta ja aasiakkaita riittää. Nice! :) Joskus toki toivoisi, että joku lukisi saamansa viestit – on selkeää vaikeutta ymmärtää luettua. Olen varmasti ilkeä, mutta näin vaan on. Väittäisin vielä, että suurin osa näistä elää vain ”äly”puhelinelämää. Nopeita reaktioita eli klikataan ’Osta’, mutta ei muisteta maksaa eikä ainakaan ilmoittaa, jos on jotakin erityistä. Juuei, annetaanpas tämänkin aiheen nyt taas olla. Kunhan pyörii…

Enkä vieläkään jaksa kommenteerata. En siis ole vielä aivan täpöraivoissani millekään asialle, vaikka ehkä voisikin. Pitää tässä odotella muutamankin jutun vahvistumista ja silleensä. Njäh, tämä on taas umpitylsää jorinaa. Ehkä sitten vaan jotakin nuttua niskaan ja yrittämään jälleen kerran ulos roskien ja kuonan kanssa. :cool:

POLKA – HAMSTERI LUONNOSTAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *