Taas haasteellista…

Tuo meneminen ulos, nimittäin. ;) Eilen täällä oli varsinainen lumihöttömyrsky, sen jälkeen  ei kävelyteitä ja -reittejä ole aurattu. Toki autoille, autoille, autoille on tehty tilaa ja puunattu kadut puhtaaksi. Ou jee, pitäisi siis ulos, mutta ehkä en pääse tuolla mihinkään. Tai niin minulle kerrottiin, että normikävelijälläkin on ollut hankaluuksia. Eilen kävin kylillä ja paluu oli hieman, köh, haasteellista sekin. Meni voimat, kyllä! Näinhän se onkin kätevää: ryydytetään ensin, niin ei tarvitse enää edes käyttää taksoa – kun ei jaksa pysty kykenemään. Nice!

Kylillä siis eilen – eipä ollut mitään ihmeellistä. Vähän hain muonaa ja tapasin The Kaverin. Täällä lounastimme ja kuten arvelinkin, kommentti tofuwokista oli ”Mielenkiintoista, erilaista…”. Ei kai kehdannut arvostella nopeasti tehtyä perusmuonaa. ;) Minä puolestani sain biitin graavattua lohikalaa sekä laputettua haisujuustoa. :D Hienoa, tykkään… Muonasta jäi itselle melkein loppuviikon peruslounaat, ei huono.

Voisin taas kommentoida, mutta en jaksa. Esperiä on kommenteerattu nyt melkoisesti. Muistuttelen mieliin, että muistelen tässäkin blögissä sanoneeni asoista jo vuonna kivi & keppi, jolloin Esperillä oli enemmän muita ongelmia – mutta täysin samaa plaatua. Ei siis mitään uutta. Mutta olisi minulla kyllä muutakin! Juu, voitte ja saatte arvata, ihan rauhassa. Väittäisin, että suurin osa tutuistani tietää kyllä, mistä olisi kyse. ;)

Mutta eipä tässä mitään! Se on Lainapeitettä niskaan ja ainakin hetkeksi väijymään ulos, pääsisikö siellä kuitenkin edes vähän eteenpäin?! :cool:

POLKA – AINA TYÖNTÄMÄSSÄ NENÄÄNSÄ JOHONKIN VÄÄRÄÄN PAIKKAAN…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *