Se nousee, ehkä…

Monimerkityksellisyyden välttämiseksi: nyt on kyse tuulesta! ;) Väitin tunti sitten kaverille, että ei olekaan myrskyä. Kävin äsken partsilla ja hitsin tuuli on nousemassa. Jäiks, pitäisi lootalle tästä! Ja ainakin roskikselle. Taas jännä aamu tulossa.

Eilinen meni siinä, normikotipäivänä. Kotohommia, pyykkäystä, Huutishommia. Äkkiä sekin päivä taas meni. Omituisinta oli se, että vanha taivas näkyi hetken aikaa päivällä. Ihan sininen se vielä oli. :o Sain jotakin tehtyäkin, setvittyä ja revittyä – purettua aggressioita, tsih. Ja nyt tietty muistan, että jäi pari juttua katsomatta ja tekemättä. No tänään sitten. Eivätpä nuo ihan päivästä ole kiinni.

Eli lootalle ja samalla voisi tsekata halpistarjoukset. Muonaa on, mutta loppuviikkokin on olemassa. ;) Huomenna on tarjouspäivä, mutta havukkana on mentävä, että saisi jotakin mupellettavaa jokaiselle lounaalle. The Kaveri on tulossa huomenna käymään. Ehkä hänkin haluaisi syödä jotakin… ja minä nyt ainakin kerran päivässä. Ja kaffetta kans. :)

Eipä täällä ihmeitä. Nyt tsekkaamaan maksut ja sen jälkeen nuttua niskaan, reppu selkään ja ainakin yrittämään ulos sekä sinne lootalle roskiksen kautta. :cool:

POLKA – PAKKO YRITTÄÄ, VAIKKA VÄHEMMÄNKIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *