Pyörii, kierii…

Ainakin minä itse. ;) Mutta näköjään myös nuo hommat, joita vaan siirrän päivästä toiseen. :( Yritän nyt motivoida itseäni, vaihteeksi taas… Ei se kovin hyvin toimi.

Päivät kulkevat samoja latuja *tsih, kirjaimellisesti, samassa lumihangessa*. Tänääkin pitäisi lootalle viemään jokunen lähetys, samalla hakea kaffemaitoa kaupasta. Jotain olevinansa tekevänsä. Edes. Kyllä minä jotakin nyhverrän kasaan päivittäin, tuntisotalla. Ei vaan oikeita asioita. Hmph!

Onnistuin eilen taas kerran saamaan läppärin sellaiseen tilaan, ettei mikään toiminut. Tunnin ähräämisen jälkeen oli soitettava puhelintukea Belgalta. Miten noloa. ;) Itsehän minä tässä aina onnistun sössimään. Ja sitten menee hermo! Olin taas melkein valmis heittämään tämän matolaatikon seinään – vaikka ihan oma vika. Njäh. En kovasti pidä itsestäni näissä tilanteissa.

Josko tänään saisi aikaiseksi edes yhden (-> 1 kpl) puhelinsoiton! Asetan tavoitteen näin matalaksi, koska kaikki tämä tietää taas tod.näk. jonkinlaisen tappelun ja taistelun aloittamista erinäisistä asioista enkä ole varma, jaksanko taas. Pakko se kai on orienteerata itsensä siihenkin. Mutta nyt lämmintä täkkiä niskaan ja kohta ulos! :cool:

POLKA – PÄHKII TAAS OMIAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *