Onpas hiljaista…

Ja se on toisaalta ihan hyvä vaan! ;) Eipä tarvitse itsekään hässäköidä minkään kanssa. Josko huvittaisi tänään teeskennellä edes jotakin huushollin eteen, vaihteeksi.

Belga oli eilen lounaalla ja wokistahan tuli ihan kelpoisaa. Lisäksi laps auttoi järjestelypuuhissa ruuan jälkeen – loistokasta, tämä on juuri se homma, jossa meikän hermot menevät niin nopeasti. Nyt meni ehkä parisen tuntia ja kas, kolme laatikkoa on *kai’ suht kunnossa. Nice! ;) Kenkkäsin tiety hänelle mukaan vähän juustoja ja paria testileipää sun muuta muonaa. Tiedän, kuulostaa varmaan oudolta. Meillä nyt vaan on tapana kierrätellä muonaa ympäriinsä. Jos joku yhyttää halpistarjouksia, siitä hyötyvät muutkin.

Ärh, väsyttää ja on kylmä. *marinaa, ei ääneen* Toivottavasti lämpiän kohta sen verran, että pääsen ulos tanakasti rolleriin tukeutuen. Oli siellä eilisaamunakin vähän liukasta… Kylmyys oli pahempaa, se kesti koko päivän ja nyt puhun sisälämpötiloista. Järjettömän kylmää, koska jopa Belga sen huomasi. En jaksaisi aloittaa taas sitä järjetöntä sähläämistä, jossa useampi hyyppä todistaa keinolla millä hyvänsä, että olkkarissa  1 m korkeudella on jotenkin kummassa vaan se vaaditut 18 astetta!?! Kele, nih.

Ei, en edelleenkään kerro mitään tärkeää, en kommentoi enkä jaksa älyttömästi  valitellakaan. Pitäisi nähkääs ensin tehdä valintoja ja se on vielä pahempaa. Ehkä vedän vaan Lainapeitettä niskaan ja lähden tökkimään kävelytinkonetta pihalle. :cool:

POLKA – EI JAKSAISI TAAS ALOITTAA RÄHJÄÄMISTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *