Mielessä vain….

Pyörii mielessä nyt vaan pakkaslukemat. ;) Juu, tiedän, olen kahjo. Mutta kun pitäisi ulos ja täälläkin jo takamus jäätyy. Haastavaa! Niinhän asia pitää ilmaista. Päätin nyt, että pakko tästä on taas alkaa kitisemään. Vaikka taas väitettäisiin kuvitteluksi – tai että nippa-nappa 18 astetta on ihan OK. Olisihan se, totta! Oikeasti täällä ei sellaista sisälämpötilaa ole nähty kuin kesällä. Juu, nyt lopetan tämän vänisemisen asiasta.

Pitänee tänään vähän kotohommia vaihteeksi. Kun vaan huvittaisi. Siitähän sekin on taas kiinni. Ärh. Pitää himppasen ruoskia itseään ensin. Muutenkin on kaikenlaista puuhasteltavaa. Sama juttu – kun huvittaisi. Pakko saada huvittamaan. Pitäisikö luvata itselleen jokin palkkio? :D Ei taida niin hyvää löytyä…

Mitä tässä jorisemaan, ei minulla ole mitään sanottavaa. Lisää roippeita niskaan, kitisevä rolleri ulos ja testaamaan pyöriikö mikään *muu kuin Minä Itte*. Ans kattoo taas. :cool:

POLKA – JATKUVAA PALELUTAKUUTA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *