Lupa lintsata?

Jahas, se on ihan virallinen lupa lintsailla tänään. ;) Eipä silti, tuossa klo 5 tienoilla oli jo äärikamala myräkkä. Nyt näyttää välillä hieman paremmalta, kunnes se taas iskee yllättäen. Enpä taida kyetä lootalle enkä edes Liiteriin tänä aamuna. Ei muuten, mutta tuollakin matkalla ehtii jo tulla aika greippaasti nököä ja tuuli vielä heittelee sitä kirjaimellisesti niihin rattaisiin! *nyt puhun siis rollerista* Kun ei se eilenkään maailman helpointa ollut…. Tylsempi homma – mielelläni menisin ulos!

Samasta syystä pakko keksiä jotain isompaa puuhaa tälle päivälle! En minä koko päivää voi maata ja haista. Tai maata ja lukea. Tai maata ja kirjoittaa. Voisi vaikka pestä kylppärin tai jotain sellaista? Laittaa ruokaa ja leipoa? Siitä ainakin tulisi hyvät tuoksut tai siis molemmistakin. ;) Ehkä minä sitten jotakin sellaista.

Räyh! Tänään on pakko hoidella myös pari asiaa pois. Ihan pakko siis, tässä ei ole mitään mahdollisuuksia enää laistaa kummastakaan. Hermo on jo nyt menossa / kireällä tai vaan jänskätän liikaa ns. sosiaalisia kontakteja. ;) En vaan oikein pidä siitä, että joudun anelemaan maassa madellen jotakin. Kaipa sekin on nyt vaan pakko ja onhan sitä kummempaakin joutunut tekemään. :cool:

POLKA – JÄÄ TOISEKSI TÄLLE VALKOISELLE MYRSKYLLE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *