Lintsaan – taas!

Pakko lintsata, koska makaan nyt lämpöpeiton alla ja se tohottaa täpöllä. Päällä on 4 paitaa ja kahdet pitkikset. Ja täällä on silti viileä eli näpit jäätyvät nytkin. Ei tuonne voi mennä! Kun ei edes kohmeelta pysty pukemaan. :( Suosiolla odotan himppasen lämpimämpää. Ketuttaa kyllä, mutta eilinen sen todisti.

Olin eilen siis kylillä, mutta kävi reissu vähän fysiikalle. Piti tuoda kissinhiekkaa ja muonaa, rolleri oli siis lastattu. Tällä kelillä sen tökkiminen kävi työstä. ;) The Kaverikin kokeili ja sanoi, ettei edes hän siihen kunnolla pysty – vaikka on urheilullista taustaa ja isompi mies. Juuei, en lähde siis urheilemaan tuonne tänään. Tai jos menen,  menen sitten jos ja kun alkaa lämmetä. Kurjaa, koska tahtoisi ulos, mutta nyt kyllä on meikäläiselle liikaa. Jos edes voisi vain kävellä, mutta kun ei niin… *selittelyä, vetkuttelua….*

Sentään nukuin jopa pari tuntia pidempään kuin tavallisesti. :o Äimänä käkenä tässä siksikin. Olenhan reilusti myöhässä normipäivien aikataulusta. Voi kamala! ;) Ehkä tästä riipimään lisämömelöä ja kohta vaikka pyykkiä pyörimään. Koti- ja Huutis-hommia piisaa, vaikka en pääsisi viemään roskia tänään. :cool:

POLKA – HÄN JOKA JÄMÄHTI LÄMPÖPEITON SYVYYKSIIN!

Yksi vastaus artikkeliin ”Lintsaan – taas!

  1. Hups, kommentoin vanhaan postaukseen nimeltään Lauvantaki, hönöpää minä. Kaipa lueskelin kuulumisia ja sitten se otsikko jäi siihen ekaksi. Noh, siellä siis ajankohtaisempaa asiaa kuin tässä kommentissa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *