Kylille – paluu normaaliin!

Ainakin toivottavasti siis paluu normaaliin! ;) Vielä kun maa pysyisi sulana eivätkä pakkaset ahdistelisi, voisi olla kotonakin viihdykkäämpää. Ei pitäisi valittaa, mutta on taas ollut niin kylmä… No, mitäpä minä siitä! On katto pään päällä (vrt. erilaiset kommentit erinäisillä palstoilla) ja saan maksaa siitä todella kalliisti. Räyh! Mutta asiaan eli kylille; ensin atteekkiin ja sitten halpakauppoihin sekä metsästämään muonaa. Tai minä en metsästä, sen hoitaa The Kaveri, joka on tämän yhteenliittymän metsästäjä-keräilijä, minä hoitelen tätä valmistus- ja luolapuolta. :D Sujuu se näinkin – ja tarkoitan siis yhteistyötä, jossa pyritään vähentämään kahden yksineläjän ruoka- ym. kuluja sillä, että iso osa muonasta hankitaan kimpassa. Ei huono, muuten!

Onpas ulkona jäistä ja märkää. Hmph, on mentävä varovaisesti. Ja pitäisi tänään mennä rollerilla, mutta ottaa kepit myös mukaan. Tuleepa tasapainottelua kehiin. Pelottaa vähän – tuo keli on täältä katsoen aika pahan näköistä. Toivottavasti ehtii sulaa tai on hiekoitettu. Toisaalta, olen sopinut tapaamisia jo tälle päivälle, joten aikataulutuskin on olemassa ja se ei kestä mitään odotteluja tällä kertaa. Hah, eläkeläisen kiireistä eloa. :)

Kauppalistaa pitäisi katsastaa ja vetää nuttua niskaan. Se on työnnyttävä ulos – toivottavasti palaan takaisin mahdollisimman pian ja ilman isompia häverikkejä! :cool:

POLKA – JÄNNÄÄ LÄHTEÄ TAAS KYLILLE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *