Harvemmin myönnän…

… oikeastaan mitään! :) Nyt on pakko. Minä kaipaan kevättä. En muuten, mutta sellaista keliä, ettei olisi jäätä ja lunta! Ettei tarvitsisi jo illalla alkaa panikoida, millaista on lähteä aamulla liikkeelle. Tahtoisi myös kepittelemään kunnolla ja vähän pidempään. Mutta mennään nyt näin, samalla tavalla kuin viime talvikin. En vaan taida muistaa enää niitä aamuja niin hyvin – samanlaista se varmaan kuitenkin oli? Nyt tämä alkaa oikeasti käydä hiukan hermoille. ;)

Eli tästä taas rollerin kahvoihin ja lootalle viemään jokunen kirje. Saisi varmaan käydä myös hakemassa vähän jotain tuoretta apetta. Toisaalta olen taas tyhjäämässä pakkasta. Turhaahan se sinne on kerätä ruokaa, jollei sitä välillä myös syödä. Joten ainakin lauvantain lounas lähtee sieltä, jotain tuoretta tietty siihen sivuun. Ja pullaa, sieltä pakkasesta siis. :D

Ärh, on taas kosteaa ja kylmää täällä petissä! Lämpöpeitto on täpöllä vielä sen ajan, että tarkistan pari asiaa ja kohta otan vaatteetkin tänne lämpenemään. Ei vaan pysty muuten! Nytkin näpit ovat aivan kohmeessa. Tästä huvista minä sitten maksan aika greippaasti! No niin, kateus ja katkeruus sivuun, eikö… Nuttua niskaan ja kohti uusia jäisiä mäkiä. :cool:

POLKA – AINA SE JOSTAIN KÄNISEE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *