Ei se toiminut…

… tuo eilinen nootti itselleni! Tai ehkä olisi toiminut, mutta The Kaveri tuli yllärikaffelle, joka tietysti on aina kivaa. Mutta meikältä jäi sitten soittamatta, onhan tämäkin ehkä tekosyy. Tai oikeastaan ei, kun on näitä hassuja tapoja kehittynyt. Yritän siis tänään uudestaan hoitaa edes yhden asian! Lupaan – siis yrittää.

Lootalle tästä taas. Eilen olikin tehokasta harjoitusta työntää rolleria polviin asti lumessa. Vaati jopa hiukan olemattomia käsivoimia. Hoidin reissun, mutta olin polviin asti märkänä sulaneesta lumesta ja kotona paleli niin, että tärisin kylmästä. Onneksi on lämpöpeitto. ;) Kaksi tuntia täällä alla ja oli jo vähän parempi. Nytkin on kostean kylmää, mutta kyllähän minä tästä.

Hmph. Eilen tuli katseltua, luettua ja kuunneltua uutisia ehtoolla. Olipa sekoavaa toimintaa SOTEn ympärillä ja kukapa siitäkin taas kärsii: eläkeläiset, sairaat ja vähävaraiset – ei jumankauta tätä ajojahtia. Olisiko helpompi jakaa köyttä suoraan?! Räyh. Josta tuli mieleen se, että eri arvauskeskukset, eri lekurit jne. kohtelevat samoissa asioissa ihmisiä aivan eri tavalla. Tämä toki tiedetään. Mutta silti… kuulin aika uskomattomia tapauksia taas, siis positiiviselta puolelta – joka onkin se suuri ihmetyksen aihe. :cool:

POLKA – KANKEAA ITSEÄÄN LAINAPEITTEESEEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *