Taas kylille, taas aatto, taas…

Yhtä juhlaa, näköjään, ja joillekin – ei kaikille! ;) Juhlitaanko tänään alkua vai loppua vaiko molempia? Sehän se on ongelma. ;) Ja vielä on loppiainenkin lusittavana, onneksi sentään viikonloppuna. Sen jälkeen alkaa tavisarki, ihan parasta sanoisin. Toisaalta, nyt on sentään ollut alennushalvennusmuonaa aika hyvin tarjolla.

Eli tänään kylille hakemaan – kas kummaa – vihanneksia ja vähän hetelmiä. Ehkä ostan nakin! Höh, otin pakkasesta äsken lohta ja sieniä, lounas on siis melkein puoliksi valmis. Paistettua lohta ja sienikastiketta tänään, eräidenkin kiusaksi. Josta taas tulee mieleen se, että ’palstoilla’ on aivan käsittämätöntä eläkeläisvihaa nähtävissä. :o Melkein loukkaantuu, mutta toisaalta nuo mielipiteet ovat niin älyttömästi ja kehnosti kirjoitettuja, että eipä niihin voi vakavasti suhtautua. Toisaalta ehkä pitäisi. Tuon tason vatipäät juuri ovatkin pahimpia elävässä elämässä. Josta suvereenisti tuli mieleen Valentiino: se on loppu, se tarina. Sain hirveän syytös- ja haukkumisryöpyn, jossa ei ollut mitään tolkkua… Huomenna alan repiä kirjeitä! Dharmaattista, eikö? ;)

Jahas, postilootallekin pitää. Minäpä tästä kurkkaamaan maksut, kaikki on jo kuoritettu ja odottavat vain tarkistusta ja kiikuttamista lootaan maksun näkyessä. Viikonlopun aikana on ansaittu tämän päivän ruoka! Jotakin pitää tehdä eikä saa jäädä tu(u)leen makaamaan. Nyt hissukseen lämmintä nuttua niskaan, kassit mukaan ja reppu selkään – se uusi punainen iso reppu – ja kohti uusia pettymyksiä! :cool:

POLKA – AINA SE JAKSAA KITISTÄ JA OLLA NIIIIIIIIIIIIIN NEGA!

2 vastausta artikkeliin ”Taas kylille, taas aatto, taas…

  1. On tässä melkoinen pyhäpäivien ketju ollut, mutta kohtahan me taas kerran aloitellaan härkäviikkoja. Ihmettelen kovasti tuota Valentinon mielenmuutosta. Olette kuitenkin pitäneet niin pitkään hyvin säännöllistä yhteyttä.
    Toivottelen sulle nyt kaikin mahdollisin puolin parempaa, kohta alkavaa uutta vuotta!

    • Jep, onneksi arki alkaa! :) Valentiino odotti enemmän kuin mihin minä pystyin ja käyttäytyi ’hyvin ikävästi’. En kuuntele suoraa nimittelyä ja haukkumista keneltäkään, ikävä kyllä. :(
      Sinnekin oikein ihanaa alkanutta vuotta! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *