Taas kylille!

Kas, hyvin on taas tehonnut! :) Se meikäläisen tapa välillä tyhjätä varastoja nimittäin. Nyt pitää taas uusia osa. Ihan järkiperäistä touhua, vaikka voi kuulostaa hullulta. Kuivatavarat ja osa pakkasessa olevista ruokatavaroista siis. Jaa, no nyt minä vasta omituiselta kuulostankin. Taisin nukkua kehnosti. ;)

Eli kylille tästä pitkän kauppalistan kanssa. Vielä pitää tsekata maksut ja roudata iso nippu kirjeitä postilaatikkoon. Ja sitten ottaa rolleri mukaan ja ryysätä kylille.  Tapaan The Kaverin, tulemme meille lounastamaan taas. Jämiä tarjolle eli wokkia sekä riisiä, pitäisi kelvata. Jälkkäriksi tietty kaffetta ja pullaa, Tervasaaren Kesäteatterin tapaan.  :D

Eipä tässä ole mitään kerrottavaakaan. Kommentoida ei huvita, koska alkaisin vaan harmistua ja raivoilla omiani. En halua pahoittaa edes omaa mieltäni tänä aamuna. Joten mieluummin sitten olen tällä kertaa hiljaa – eikö olekin uskomatonta?! :cool:

POLKA – KERRANKIN TURPA HETKEN UMMESSA!

2 vastausta artikkeliin ”Taas kylille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *