Täällä taas!

Eli sankarimatkaajan paluu! :) Oli mukava reissu, ei voi mitään. Halveeratkaa miten paljon tahansa, mutta oli kiva käydä lounaalla ja vähän tuhluuttamassa. Kun ainakin meidän ostoksemme saatiin vähintään 50 % halvemmalla kuin lähi-Liiteristä. On hyviä juustoja, oikeita haisujuustoja. Ja karkkia.  Ja kaikkea muutakin syötävää – lähinnä. Heekkuja ihan vimpan päälle. :P

Onneksi oli kohtuullisen hyvä keli. Meikä kepitteli menemään 3 h ilman hämminkiä. Välillä puolen tunnin lounas. Hiukan on nyt lihakset kipeänä ja selkä hieman kirroilee. Oli pakko riipiä äsken kipunappi. Muuten ei siis enempiä ongelmia. Toki piti varoa koko ajan – tehän tiedätte ne sikäläisten jalkakäytävien tietyt kummallisuudet. Oujee, voisin lähteä vaikka huomenna uudestaan. :D Pidemmäksi aikaa tietty.

Täällä ei sinä aikana kuitenkaan tapahtunut mitään kummallista. Lady Minnie oli hieman möks, kun palattiin vasta illan kähmeessä. Neitikin suostui sitten kaveriksi, kun puoliltaöin maltoimme nukkumaan. Piti nääs kaffitella ja maistella kaikenlaista jo eilen. Kuka sitä nyt säästämään!

Se on sitten normitorjantai. Maksujen tsekkaus ja retki postilootalle ovat kuitenkin edessä. Vahinko, ettei kepittely seuraavien päivien varalle ole oikein järkevä ratkaisu mihinkään… :cool:

POLKA – TÄÄLLÄ TAAS, OMASSA BLÖGISSÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *