Söndaagi

Jahas, mietinkin aika pitkään, mikä päivä tänään olisi tarjolla. ;) Söndaagin puuhia sitten vaan kehiin. Kaikenlaista olisi taas hoidettavana, kun on tullut luvattua. Hmph, aina lupaan ja joskus se vaan kasaantuu eli tänään olisi jo enemmänkin hommia. Liian kilti minä. :D

Sen verran sain (Belgan avulla) eilen toimeksi, että varastosta siirtyi taas residenssin puolelle pari puulaatikkoa. Siirsin koko ’varaston’ niihin. Ovat ainakin koossa eivätkä kaatuile ympäriinsä. Joutuu tietty penkomaan, mutta sehän ei ole ongelma – silloin aina löytää jotakin kivaa. ;) On vähän siistimmän oloista ainakin. Vielä olisi lisääkin hoidettava, mutta ei noin kiireellä. Muistuttelen, että meikän rojektit kestävät yleensä vuosia.

Huomenna pitäisi kylillekin eli kauppalistaakin on laadittava. Muutakin perushoideltavaa riittäisi tälle päivälle. Ja niitä Huutis-hommia tietty. ;) Jotain olisi kiva myös apehtia; eilinen wokki oli yllättävän hyvää vaihteeksi. Tänään jotakin muuta, jospa wokin jämät syötäisiin pois huomenna. Valintoja! :P

Nyt valintana on lähteä kohta kepittelemään ja katsastamaan kelitilanne. Keskiviikkoaamuna pitäisi sinne Tallinnaan. Toivottavasti ei ole liukasta, muu ei haita. :cool:

POLKA – EI MITÄÄN SANOTTAVAA, MUTTA SILTI JORISEE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *