Sankarimatkaaja – osa: ties-kuinka-mones…

No niin! Taas leikkii Polka sankarimatkaajaa.Takso tulee noutamaan pikapuoliin. Eihän tässä mitään ongelmaa *kai* ole? Minä vain vedän kuteet niskaan, otan passin, hiusharjan ja lääkkeet taskuun sekä astun sisään ja minut kuskataan perille. Jossa taas The Kaveri odottaa ja lupasi huolehtia eteenpäin. :D Ei huono!

Kommenttiin jo laitoinkin, että tämä on vain pikareissu. Ei ehdi kirppareille eikä kauemmas, kunhan haetaan vähän joulukarkkia, paria plaatua juustoa muuta tarpeellista. Lounastetaan ja kaffitellaan, käydään himppasen humputtelemassa. ;)  Pelkkää propagandaa, ettei ’kannata’. Se kannattaa, mikä jokaisen mielestä on OK – ihmiset nyt  vaan ovat erilaisia. Ei, emme roudaa bisseä. :cool: Ai niin, mitä kannattaa ostaa: jos reissuillanne vastaan tulee esim. bambuvaatetta *alusvaatteet & sukat* ostakaa pois kuleksimasta, koska hinta-laatusuhde on ollut hyvä. Niitä jopa The Äiteekin toivoi. ;) Minäkin niistä tykkään, joten sopii.

Ensin tänäänkin tarkistetaan vielä maksut ja postin tipautan terminaalin lootaan. Asiat hoidetaan tärkeysjärjestyksessä nääs. :cool:

POLKA – JÄLLEEN SE SANKARIMATKAILEE, NYT JOPA ILMAN ROLLERIA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *