Rauhallista!

Onpas meillä rauhallista! :) Ei hässäkkää, ei valmistelu’pakkoja’. Oikein hyvä. Tajusin, että se on sitä hemmetin hässäkkää koko ensi viikko näköjään. :( Ei innosta, ei todellakaan. Tosin huomenna kaupoille ja noutamaan viikon muonat, siinä samalla vähän lisäporganoita Yulea ajatellen. :D Niin helpolla ajattelin selvitä.

Ei tässä muutenkaan mitään olla tekemässä. Ruuaksi kehittelen fisuliineja ja kasviksia, oma tapa kuten ennenkin. Sopii muillekin apehtijoille täällä residenssissä. Toivottavasti kirjastosta tulee edes jokunen lisävaraus ensi viikolla. Pinot ovat viime aikoina olleet  tosi pieniä. Ilmeisesti määrärahoja on supistettu, koska 50 varausta on jatkuvasti täynnä. Ne vaan laukeavat tolkuttoman hitaasti nykyään. Hyvä, jos 4 – 5 kirjaa saapi viikossa, aina ei sitäkään. Mutta on tietty muutakin tekemistä ja lukemista ihan tarpeeksi.

Njäh, kohta nuttua niskaan ja kepittelemään roskat ulos asti. Sitten residenssiä koskevia toimenpiteitä, muonaa ja huomiseksi olisi laadittava kauppalistaa. Juu, kiirusta  pitää. :cool:

POLKA – PERJANTAINA  O N  YULE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *