Polka ja lupa arvostella!

Eilenhän oli se virallinen päivä, jolloin saa arvostella kaikkia ja kaikkien pukeutumista. Siis ainakin kuvalaatikossa näkyviä, köyhiä jonottajia. :D Juu, oli hauskaa! Suurella asiantuntemuksella vietin vajaan tunnin tuossa hommassa, ei kyllä sitäkään jaksanut. Oikeasti, lopulta aika epäkiinnostavaa. ;) Taidan olla outo – kommentoimme kyllä vähän muita asioita kuin ulkonäkö jne. Tietty myös sitä, koska virallinen lupa ja suorastaan tyrkytys siihen  käy läpi klikkiotsikoiden. *eheeh*

Vietin siis ehtoon The Kaverin luona. Syötiin hyvin *heh, sitä pizzaa ja pullaa* ja plärättiin kaikenlaista materiaalia. Toin pari kassillista Huutis-kamaa kotoon… huokaus. Lisää hommia, lisää lovvoa, lisää huolia(kin). Mutta mukavaa ainakin oli! Taksotkin olivat tosi kivoja, yllättäen. :) Aina ylläri, kun mennen-tullen käy hyvä tuuri.

Siirto sitten normiperstaihin. Tänään kotohommia ja materiaalia Jusalaan, sitten taas kaikkea pientä ja iltapäivän kähmeessä Huutis-hommia. Siitä se päivä taas lähtee käyntiin. Nuttua niskaan ja roskia ulkoiluttamaan! :cool:

POLKA – JUHLINUT OLO!

PS: Arvatkaas, mitä kadehdin eniten kaverin kotona? Sitä, että siellä on niin ihanan lämmintä!!!  *ja itse hän käyttää villasukkia…kin*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *