Pitää valmistautua…

Itsepäisyyspäivän vastaanotolle. ;) Kysäisin The Kaverilta, josko muinaiseen tapaan hänkin järjestäisi vastaanoton. Katsoi ensin hiukan oudosti, piti ihan kertoa mistä on kyse. Heh, innostui. Sain siis kutsun vastaanotille tuijottamaan virallista töllömaratoonia – lupasin kyllä tuoda purtavaa mukanani. :D Nice! Puuhaa siis tulossa.

Onneksi Huutiskin alkoi toimia. Hmph, eivät kertoneet syytä *eikä tietenkään esim. mitään pahoittelua tai selitystä* pitkään häikkään. Olisin halunnut tietää. No ei haita, parasta se, että sekretaarilla on taas puuhaa niin, ettei hiljaisia hetkiä tule turhaan. Tänään olisi vietävä kirjeitä lootaan ja itsekin noudettava yksi paketti. :)

Btw, jos käytte Rismassa, tarkistakaa paistopisteen lähellä olevat leipähyllyt. Hävikkitalkoot-nimellä näyttää olevan eilisiä leipiä (siis minulle tietty supertuoreita) 3 kpl valinnan mukaan 3 egellä. Ei huono, koska täällä ainakin ne leivät olivat kaikki erikoisleipiä. Ostin eilen ja jaettiin saalis. Molemmat tykkäsimme – menee jatkoon. Vaikka itsellä menee aika vähän leipää, nuo ovat välillä ihan kiva vaihtoehto sitkeän Reissarin sijaistajaksi. ;)

Jahas, väsyttää. Se on taas nuttua niskaan ja auraamaan tuota loskaa rollerilla. Enpä taida kepitellä tällaisella kelillä ja painava pakettikin vaatii kuljetusvälinettä. Matkaan siis! :cool:

POLKA – MISTÄÄN SE EI PUHU, SYÖ VAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *