Paluu arkeen – hetkeksi!

Jahas, hetkellinen paluu normiarkeen. Onneksi edes niin. Vielä on edessä jokunen päivä tätä ’juhlaa’… Tänään sentään pääsee hoitelemaan asioita eli menemään kylille. Pitää käydä ihan oikeassa postissa, sekin nykyään niin harvinaista. ;) Lisäksi viedä normipostia, käydä noutamassa vähän tuoretta muonaa ja sitä tavallista. Ai, että pitäisi olla muonaa? Ei täällä! Sopivasti varustelin pari lounasta ja melkein kaikki meni. Eilen jo keittelin vihanneskeittoa appeeksi itselleni ja hyvin tipahti alas. Hetelmät ovat loppu, eikä vihanneslaatikossakaan ole kovin paljon valinnanvaraa.

Auts, mutta myös alet ovat alkaneet ja nyt kansa tappelee raketeista. Huokaus. Tämä on tällaista – onneksi ei ole sellaista ’pakko ostaa’ -fiilistä. :) Ei ole ikinä ollut pakko ostaa mitään eikä sellaista tulekaan. Ainakaan markkinavoimien toimesta.

Voisin taas kommenteerata kaikenlaista, mutta nyt ei huvita tuottaa taaskaan itselle pahaa mieltä. Annetaan siis olla. Osin olisi kyllä ihan asiaakin. Silti. En jaksa enää tapella, kommentoida enkä olla edes kovin ilkeä. ;) Siksipä tässä lähetänkin Valentiinolle oikeaa etanapostia ja palauttelen hänelle jemmassa olleita fotoja ja vähän papereita. Se kirjeenvaihto taisi tulla tiensä päähän erinäisistä syistä…

Mutta kohta nuttua niskaan, kovin on viileää ja liukkaan oloista. Kunpa taas pääsisi kunniakkaasti takaisin kotiin. Toiveeni ovat kovin pienet. :cool:

POLKA – TAAS SE SÄNTÄÄ KYLILLE KAIKKIEN HARMIKSI!

4 vastausta artikkeliin ”Paluu arkeen – hetkeksi!

  1. Vapaa joulu ohi ja aherrus taas alkaa. No, kyllä sitä nyt jaksaa, mutta kauhuissani katoin seuraavaa vuorolistaa: 2 viikkoa töitä kahdella vapaalla. Ei ihan mennyt niin kuin itse suunnittelin. Nuorena jaksoi tehdä vaikka minkälaisia putkia, mutta enää ei nivelet kestä.

    Raketit saa minunkin puolestani olla. Syytää nyt rahaa taivaalle ja saastuttaa siinä samalla. No thanks.

    Ole ny varovainen siellä liukkailla!

    • Huh, kuulostaa rankalta – jaksuja sinne! Samoin, välillä tuli tehtyä 10 yötäkin peräkkäin (salaa vaihdettiin vuoroja…) eikä ollut ongelmia. No, nytkin jaksaisi valvoa, mutta ei tehdä töitä.
      Juu, pakko varoa. Täällä oli aamulla kiva jääkuori hiekan päällä, käks! :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *