Nyt voi taas marista ja valittaa…

Ihan nyt ensin vaikka siitä, että keli on paashka. Tai siis kyllähän tuonne on ängettävä, mutta jänskää tulee taatusti olemaan. ;) Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Lauvantai eli Belga tulossa apehtimaan. Tarjolle ängetään wokkia ja riisiä, kaffetta ja pullaa jälkkäriksi. Helpolla ja simppelillä mennään… ehkä Yulen aikaan sitten kasvis-fisu-tarjoomuksia enemmän. Katsotaan. Pitäisi tehdä jotakin tuolle kasalle nuita taravoita. Josko Belga auttelisi ja ehkä myös ideoisi. Ei nyt pää oikein toimi. Laatikko / laatikot olisivat OK (ne itse asiassa ovat nyt osittain rumissa laatikoissa tuossa klaffipiironkin etessä), mutta niiden pitäisi mahtua joko sängyn tai kirjahyllyn alle. Voi huokaus, on minullakin ’ongelma’. ;) Ei muuten oikeastaan mitään, mutta nuo pinot sortuilevat eikä täällä voi oikein siivota. Että siitä voi alkaa purkaa tätäkin juttua.

Mitäkähän muuta? Lupauduin taas hoitamaan yhden homman, pitää ainakin kokeilla nyt viikonloppuna. Juu, liittyy tuohon roj.. retroaineistoon tietty. Pistän siis tähän itselleni yllytykseksi muistiin. Kaikenlaista on jo tarjolla ja lisää tungetaan. Hih, monipuolista sanoisin.

Ärh, väsyttää! Heräsin aamuyöstä nivelsärkyyn, sama jatkuu. Kelit ovat nyt juuri pahimmoillaan ja sisällä kosteaa, vetoista ja kylmää. Ei tee hyvää. Siitä huolimatta tai juuri sen takia nuttua niskaan ja maiharia koipiin sekä ulos näyttämään kissinkakkispusseille lunta. :cool:

POLKA – EI ASIAA, KUNHAN KÄNISEE…

2 vastausta artikkeliin ”Nyt voi taas marista ja valittaa…

 1. Liityn mukaan valittamaan: polvia, selkää ja kättä särkee. Alkaa ei-trauma polvikin kipeytyä, kun automaattisesti varaa kävellessä enemmän sen varaan. Pidän kyllä muuten loskakeleistä, mutta nuo nivelet…you know!

  Voitko ymmärtää yhtälöä: meille tuli töissä taas uusi potilasryhmä, kun naistentautien osasto suljettiin kokonaan (ennestään jo 8 erikoisalaa). Potilasmäärät siis lisääntyivät, mutta hoitajavahvuudet pienentyivät!! Muutenkin menty vajaalla väellä jo pitkään. Ei ole hoito enää erikoissairaanhoidon tasolla. Virheitä sattuu ja paljon. Johdolle kun puhuu, on kuin tuuleen huutelisi. Otin yhteyttä jo luottamusmieheen. Ans kattoo, pystyykö liitto mihinkään.

  Kaikesta huolimatta mukavaa lauantaiehtoota! On sentään vapaa viikonloppu täälläkin :)

  • No voihan vee – ja kyllä, ymmärrän täysin tuon kivun! Itsellä polvissa vähän sama tilanne, ei vielä paha… onneksi. Lykkyä ja jaksuja sen kanssa! *eläke sielllä jo siintelee*
   Niin sama tilanne monessa muussakin paikassa, mutta kuulostaa ihan karmealta. Onneks jaksoit ottaa yhteyttä toisaalle. Eihän tuo ole enää turvallista. Ei potilaille eikä työntekijöille. Huh!
   Samoin, kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *