Niin jännää!

On ihan kamalan jännää taas. ;) Pitäisi huomenna matkoille -> lue: siis päiväseltään käymään lounaalla ja kaffella Tallinnassa. Reissu on käytännössä ilmainen, mutta mukavuuden takia *ja ettei tarvitsisi koko ajan syöpötellä tai kaffitella laivalla* on hytti käytössä. Piti ihan maksaakin jotakin. On se silti siis niiiiiiiiiiiiin jännää. Ihan matkustaa jonnekin. Jopa keskustan kautta, koska  sielläkään ei tule käytyä välttämättä edes vuosittain. Oi, tänään pitää pakata *lääkkeet ja hiusharja*. :D

Kylillä tuli käytyä eilen. Juu, kaikki tarpeellinen löytyi. Mainostan muuten nyt myynnissä olevia halpisklementiinejä, alle 1 juuron tsilo ja aivan jumaleissönin hyvejä. Kannatti ostaa, sain vielä toisen pussillisen samoja The Kaverilta. Nice! Muuten kylä oli paikallansa.

Ei kummempaa muutenkaan. Iloisa uutinen on se, että postissa häviksiin joutunut tuote on lopulta löytänyt oikeaan paikkaan. Ostaja ilmoitti illalla, että 1.5 viikkoa postin kateissa ollut kirje oli nyt löytänyt hänen postilootansa. Hienoa, ei tarvitse alkaa kiusata Postia – kun ne raukat eivät kuitenkaan tee mitään. Jahas, siitä se taas lähtee tänäänkin eli ensin tsekkaamaan maksut, sitten merkit lähteviin kuoriin ja kepittelemään kylän lootalle. Siinä se tärkein ja aamu meneekin uomiinsa nopeasti. Tsekattavia asioita riittäisi muutenkin – ei vaan taaskaan huvita. Huokaus. Ikuisuusjuttuja jotkin. No, lainapeitettä niskaan ja viemään lehdet samalla raittiiseen ilmaan. Eiköhän tämä tästä! :cool:

POLKA – POSTI ON PÄIVITTÄINEN…. toimija?

2 vastausta artikkeliin ”Niin jännää!

  1. Oikein mukavaa päivää Tallinnassa! Raportoithan sitten taas jos satut löytämään vaikka uuden kirpputorin, jooko?!

    • Kiitos, kiitos! :) Nyt vain käydään syömässä ja pikkuostoksilla, aikaa on niin vähän, ettei ehdi pidemmälle – eli ei edes kirpparille. Valitan! Mutta uusi reissu on jo suunnitteilla. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *