Lisäreissuja…

Tuli sitten eilenkin käytyä kylillä 1,5 kertaa. :D Ainakin lisää liikuntaa, hjuu… Huomasin palatessani lootalta, että toinen käsine oli pudonnut jonnekin. Tietty palasin takaisin samaa reittiä – ei enää löytynyt. Hmph, joku innokas siivonnut roskikseen, kai. Olipa ikävä juttu, koska tietty ne olivat mukavimmat käsineet *ja lämpimimmät tuota mallia*. ;) No, sainpahan kepitellä hieman pidempään ihan asian takia. On nuita käsineitä tuolla, mutta kuten sanottua, paras pari oli juuri tämä.

Eilinen olikin normisettiä, kotihommia ja iltapäivällä Huutiksen pariin. Näkyy heti, että rahapäivä on ollut monellakin. Pari vakkariasiakasta teki taas isohkot ostot ja minä tietysti palvelemaan parhaani mukaan. :D Tehän tiedätte, miten ihanan ystävällinen ja mukava osaan olla *lue -> osaa ainakin näytellä sellaista*. Tuloja hiukan meille ja rojua retroa pois nurkista, ostajalle jotain mieluista. Näinhän se toimii! Hieman noloa tietysti toimia kapitalistien tavoin, mutta myös syöminen ja etenkin hemmetin kalliin vuokran maksaminen on melkolailla pakollista! Asioilla on puolensa…

Tänään sitten The Kaverille itsepäisyyspäivän juhlistamiseen. Pizzataikina jo odottaa, maustekakkuakin tässä. :) Kaffet lupasi kaveri keittää ihan itse. :D Nice! Kyllä siitä mukava ilta on tulossa. Taksotkin tilasin jo eilen valmiiksi. Kaverilla on edelleen vaikeuksia tajuta tuota taksosysteemin tilaushämminkiä eli jos tilaan noudon vasta illalla heiltä, joutuu odottamaan pahimmillaan puhelujonossa 30 – 45 min ja sitten taksoa saman verran eli 1.5 h kaikkinensa ei ole edes pitkä aika! ;) Jos siis ei halua käyttää – tai ei enää ole – niitä pitkamatkoja. Oikeasti, jotta hallitsisi tuonkin tilauskeskuksen erilaiset käyttöetiketit ja -tavat, pitää opiskella sitä käytännössä jokunen vuosi. Ihan kuukausi ei esim. riitä.

Mutta nyt tarkistamaan maksut ja sitten lootalle, jos aihetta on. Joka tapauksessa roskat vaativat pääsyä raittiiseen ilmaan! :cool:

POLKA – KOTIHENGETÄR PAHINTA PLAATUA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *