Kylille!

Maanantai, joten kylillehän se on lähdettävä. ;) Tapa, jonka olen kehittänyt. Se on niin helppoa noudattaa jotain rutiinia. Eikä tämä ole kehnoimmasta päästä. Tapaan The Kaverin myös ja lounastamme kimpassa; siis niitä kimppahalpisostoksia taas eräiden kiusaksi. Lupasin paistaa palaset lohta, värkätä vanhanaikaisen sienisoossin ja kylkeen jotain vihanneshässäkkää. On aika mukava, kun kaverille kaikki nuo vegejutut ovat uusia ja vieraita,  samoin mausteet. Aina on ylläreitä siis tarjolla ja kiltisti hän on maistellut, syönyt ja jotain jopa kehunutkin. En minä kehun kipeä ole, mutta mukava tehdä ja tarjota ruokaa, joka kelpaa *ja joka on vegeä*, tsih. :)

Hah, eipä ollutkaan itsessä vika. Huutiksen sivusto on temppuillut muillekin, mutta ei kaikilla. Olisiko joku servereistä kosahtanut tai liian paineen alla? Toisaalta poijat tekivät jotain remppaa siellä viikko sitten. Jäikö aukkoja? Njäh, ei kuulu minulle tietenkään. Toivottavasti saavat ehjättyä nopeasti. Ei muuten, mutta se ’jokin järkevä’ tekeminen oli eilen vähän hakusessa, kun ei huvittanut hoidella kotihommiakaan liikaa.

Tekisi niin mieli vähän jonnekin liikenteeseen! Toisaalta, ensi viikolla käydään siellä Tallinnassa pikaisesti, josko jaksaisi odottaa. ;) Välillä vaan kaipaisi sellaista hetken vaeltelua ja notkumista jossain, vaikka kirpparilla… Ehkä ensi viikonloppuna olisi kirppareita sun muuta.

Äskeisestä tuli mieleen: terviisiä sinne kahden kissin leidille Tenkan naapurimaastoon! Toivottavasti tämä oli tarpeeksi tarkka vihje. :D Kävin blögissä ja taas yritin kommata, mutta edelleenkään en pääse jättämään viestiä, mutta jospa sattuisit näkemään tämän.

Tässäkö tärkeimmät? Nyt on pakko tsekata lähtevää postia ja muuta. Sinne toisaalle on se kirja lähdössä tällä viikolla, ei valitettavasti tänään – puuttuu sopiva postituspussi tai -kuori. Joten saapunee vasta itsepäisyyspäivän jälkeen. :) Toivottavasti ei haittaa?

Kohta taas useampi nuttu niskaan ja osa roskista mukaan, ulos on lähdettävä. Rolleri mukaan, että saan kaiken taas tuotua. Tiedoksi, että en vieläkään pysty oikein kanniskelemaan tavaraa, joten rolleri on isoksi avuksi. Muutenkin, liukkaalla en myöskään uskalla ilman isoa tukea lähteä etenemään kauemmaksi. Ja se isompi reppu on vielä tulossa jossain päin maailmaan. :cool:

POLKA – TEKISI JA HALUAISI, KONDITIONAALI ON KOVA SANA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *